16 December 2009

Christenen voor Israël hebben lak aan christenen

Wederom een bewijs dat het ANBI/CBF-gekenmerkte Christenen voor Israël op een bijbelinterpretatie na ('eindtijd' en de Tweede Komst van de Messias, of iets dergelijks) weinig op heeft met christenen, maar meer met ideologie: zionisme, antisemitisme (tegen Arabieren) en islamofobie. Je hoeft alleen maar de teksten op hun website te lezen. Tijdens het bloedbad in Gaza schreef de stichting uitgebreid over de 'positieve' kanten van Israël's aanval: "God is aan het werk voor Zijn volk".Onlangs haalde CvI een Israëlische wapenhandelaar naar Nederland om geld op te halen voor zijn hotel in de illegale nederzetting Ariel op de Westoever. De witteboordencrimineel en ChristenUnie-politicus Dick Schutte is voorzitter.

In het zogeheten Kairos-document (Nederlands, pdf) roepen leiders van een groot aantal christelijke denominaties in Israël christenen wereldwijd op de bezetting door Israël van Palestijnse gebieden als zonde te veroordelen. Bovendien zou die bezetting bestreden moeten worden met economische sancties en een boycot tegen Israël.

Dick Schutte schrijft over en tijdens het bloedbad in Gaza, omkleed met walgelijke zionistische agitprop o.a.: "De Heere God gebruikt dus mensen om het Joodse volk te hulp te komen." Dat is een eufemisme voor: de joden vermoorden Palestijnen, waaronder honderden onschuldige burgers, vrouwen, kinderen en bejaarden, en dat is een goede zaak.

In 2005 werd Schutte, toen burgemeester van Urk en tevens bestuurslid van de visafslag, veroordeeld door de rechter wegens het tippen van de directeur visafslag over een inval van de AID. Voor de ChristenUnie is dat kennelijk geen probleem. Die kennen naar zeggen wel god, maar overduidelijk geen gebod. Zo vreemd is het dus niet dat de Urkers onlangs massaal op de PVV hebben gestemd, aangezien Schutte na zijn veroordeling gewoon weer burgemeester mocht zijn van de gemeenteraad.


Dick Schutte zonder vlagvertoon, maar met de dienaar van Mammon: Klaas Wilting. Die net als Schutte zo islamofoob is dat hij volkomen onschuldige schilderijen van Achnaton Nasser laat verwijderen, én zich daarover helemaal vast liegt.


Dick Schutte in actie. Maar niet voor de Urker visafslag noch de Provinciale Staten Flevoland. En ook niet voor Nederland.


Dick Schutte is door een rechter veroordeeld, maar mag toch volksvertegenwoordiger blijven. Maar ook mag deze volksvertegenwoordiger admistratieve handelingen uitvoeren voor Israël, nl. het uitdelen van Israëlische "profetische" (maar wel echte) paspoorten uit aan joden, over wie Christenen voor Israël weigert te zeggen naar welke nederzettingen op de Westoever zij worden geïmporteerd. Ook u kunt een jood naar Israël en de bezette gebieden importeren, voor slechts 115 euro helpt u de bezetting een handje. Daarbij zijn de reisjes naar Israël van Schutte en zijn vrouw neem ik aan inbegrepen.

Vraagt u zich eens af of Nederland ook zou zwijgen wanneer een Nederlandse politicus in Iran paspoorten ging uitdelen aan mensen die daar willen komen wonen. Of, wanneer een Iraanse politicus hier paspoorten komt uitreiken aan bijvoorbeeld asielzoekers. En bovenal wanneer er over de hele wereld, bijvoorbeeld Hindoestaanse, stichtingen bestaan die straatarme moslims uit Ethiopië en de Oekraïne een enkeltje Nederland cadeau doen, met de garantie op een woning, voedsel en medische zorg. En zo nodig nog een paar duizend dollar.

No comments:

Post a Comment