21 November 2012

Gaza en de laffe bende die voor oppositie door moet gaan

Gisteren weer zo kwaad geweest.

Aanleiding: een overtuigd christen (SGP), een jonge vent, die een foto van van een/zijn blakende baby op twitter zet, met slabbetje met SGP-logo, en die beweert dat het bloedbad in Gaza "noodzaak" is. NOODZAAK mensen, FUCKING NOODZAAK, HOE ZIEK BEN JE DAN WEL NIET IN JE HOOFD, terwijl er in Gaza de babies uit het puin getrokken worden. "Er zal best hard huis gehouden moeten worden. Dat is echter nodig om échte vrede te creëren." "Dat is mijn mening." Godverdomme GORE KLOOTZAK wat als jouw baby toevallig in Gaza geboren was, en in het mortuarium lag te rotten VUILE RACIST HYPOCRIETE SCHIJNHEIL met je JEZUSVREDE praatjes JE BENT HET NIET WAARD OM VADER TE ZIJN, daar moet Jeugdzorg bij gehaald worden, als je dat NOODZAAK noemt, als je dat soort denkbeelden koestert.

En dan kun je nog denken, ach dat is zo een extremist waar je er wel wel meer van hebt. Nee, kijk dan naar Den Haag, de HELE HAAGSE COLLABORERENDE MISDADIGERSBENDE, die alleen gaat janken van WHÈÈÈÈÉ ER MOET VREDE KOMEN!!!! wanneer de beelden van kinderlijkjes weer opduiken, maar ondertussen de echte terroristen BELONEN met "de banden aanhalen" en vette contracten. En Europa dat de exploitatie van bezet gebied SUBSIDIEERT, jawel met ONS GELD, IN ONZE NAAM! Een SCHENDING van het internationaal recht! Als ik die Haagse smoelen zie, ogutteguttegut wat erg toch voor die Palestijnen WHÈÈÈÈÉ ER MOET VREDE KOMEN!!!! alsof wij, Nederlanderlanders, zo'n fatsoenlijk vredelievend humaan en tolerant volkje zijn, die altijd vierkant staan achter de Mensenrechten zonder onderscheid.


Maar als de slachting gedaan is, HET GRAS GEMAAID noemen Israëlische terroristen dat, en "ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN", en slechts de reguliere terreur nog wordt toegepast, dan hoor je ze niet meer. Sterker nog, dan wordt er weer volop GECOLLABOREERD. Why? "Israël heeft recht op zelfverdediging" FRANS TIMMERMANS ZAKKENWASSER HOE HAAL JE HET IN JE HOOFD BEN JE NIET GOED WIJS Zelfvedediging? HOE KUN JE DAT ZELFVERDEDIGING NOEMEN? Een strookje land aan de kust waar 1.6 MILJOEN MENSEN OPGESLOTEN zitten en dan daar EEN BOMMENTAPIJT op leggen. HOE ZIEK BEN JE als je dat gedrag KEER OP KEER BELOONT??? Is de blokkade en bezetting nog niet genoeg? De apartheidsmuur? Het slopen van huizen, olijfboomgaarden, watertoevoer, de dagelijkse vernedering bij checkpoints, martelen, kinderen opsluiten, HET GAAT MAAR DOOR, en NIEMAND IN DE LAFFE HAAGSE BENDE DURFT TE ZEGGEN DAT PALESTIJNEN OOK RECHT OP ZELFVERDEDIGING HEBBEN, dat zou een unicum zijn, dat is nog nooit gebeurd. Nee sterker nog, PALESTIJNEN MÓGEN ZICH HELEMAAL NIET VERDEDIGEN. Tientallen jaren lang BEZETTING DOOD VERNEDERING, maar FRANS TIMMERMANS vindt het juist goed wanneer we ons "UITERST TERUGHOUDEND" OPSTELLEN Wat heeft het ministerschap met JE HERSENS gedaan LAMLUL NEPSOCIALIST NU HEB JE OOK BLOED AAN JE HANDEN KLOOTZAK. STUUR PATRIOTS NAAR GAZA ASSHOLE in plaats van Nederland te betrekken in de oorlog met Syrië ZONDER HET PARLEMENT TE RAADPLEGEN.

Zegt die zoon van Ariel Sharon dat ze een atoombom op Gaza moeten gooien, VAAG GAZA WEG want "NA HIROSHIMA VOLGDE TOCH OOK NAGASAKI", en dat soort denkbeelden STEUNEN WIJ, die stoppen wij GELD toe, nee, je verzint het zelf niet, maar daar kritiek op hebben heet ISRAEL BASHEN, en dat moet verboden worden, want die TERRORISTISCHE ZIONISTENBENDE is "in de Nederlandse politiek zowat heilig" verzekerde GUIDO VAN LEEMPUT VAN DE SP me in 2007, maar desalniettemin zou de SP DE ZAAK KRITISCH BLIJVEN VOLGEN.


Kritisch volgen? Tot op heden GEEN WOORD VAN DE SP OVER GAZA. ANJA MEULENBELT, die eerder al "NIET DE BEHOEFTE HAD" om aan haar partij te vragen waarom haar partij de tweede Gazavloot DOODZWEEG. Dat ik van de organisatie te horen kreeg dat het bestuur van de SP LEDEN VERBODEN HAD OM IETS OVER DE GAZAVLOOT TE ZEGGEN. Meulenbelt GA LEKKER JE BOEK IN GAZA PROMOTEN DRANKORGEL. En HARRY VAN BOMMEL, DE LAFFE ZAK DIE ZICH AANSLOOT BIJ EEN PRO-ISRAEL DEMONSTRATIE TERWIJL HET BOMMEN REGENDE OP GAZA voert zijn gebruikelijke anti-Iran campagne, omdat de SP nu eenmaal IRAANSE TERRORISTEN STEUNT, NEE IRAN DA'S PAS ERG, VUILE HYPOCRIETE NEPSOCIALISTEN die heel goed kunnen zeuren en klagen over bushaltes en losse stoeptegels, tegen die vermaledijde VVD, met wie de SP voor de verkiezingen al aangaf mee te willen regeren. TERWIJL MOMENTEEL HELE FAMILIES IN GAZA UIT HET PUIN WORDEN GETROKKEN. Ik zie nog EMILE ROEMER POSEREND MET EEN KOLONIST OP DE FOTO DIE HIJ NOTA BENE "GOEDLACHSE LOCOBURGEMEESTER" NOEMT, Boris Grossman van Ma'ale Adumim, VAN DE EXTREEMRECHTSE RACISTISCHE NIET-GOEDLACHSE PARTIJ YISRAEL BEITUNU, omdat Roemer zogenaamd ALLE KANTEN VAN HET VERHAAL wil horen.

Alle kanten van het verhaal? Zie je Emile Roemer al poseren met ANTON MUSSERT om ALLE KANTEN VAN HET VERHAAL te horen? Zogenaamd alle kanten van het verhaal willen horen, maar niet in Gaza gaan kijken, maar op de voor bezoekende politici verplichte BEDEVAART naar het rakethulzenmuseum in Sderot EN JE BEK HOUDEN tijdens DE ZIONISTISCHE TERREUR met shooting in a fishbowl en "het gras maaien". Nee, Gaza werd niet aangedaan, maar ze lieten zich wel "VOORLICHTEN" over Gaza DOOR ISRAELISCHE LEGEROFFICIEREN over de situatie in Gaza. En op de Westelijke Jordaanoever reden ze over "moderne snelwegen" MODERNE APARTHEIDSWEGEN ZULLEN ZE BEDOELEN op land dat van de Palestijnen gestolen is en waar ze zelf niet op mogen rijden. En Ma’ale Adumim is volgens de SP "een prachtige buitenwijk die de vergelijking met de buitenwijken van Capelle aan den IJssel, Nieuwegein of Almere glansrijk kan doorstaan." GA TOCH LEKKER MET FRANS BAUER IN EEN WOONWAGEN IN GAZA SLAPEN om ALLE KANTEN VAN HET VERHAAL te zien EMILE ROEMER ACHTERLIJKE KROKET VERRADER VAN DE SOCIALISTISCHE SOLIDARITEIT.

O nee wacht, correctie, vandaag eindelijk na dagen van bombardementen met 140 doden en bijna duizend gewonden een berichtje over Gaza van HARRY VAN BOMMEL. Kort: Israëli's zijn ook zielige mensen, Israël heeft RECHT OP ZELFVERDEDIGING WHÈÈÈÈÉ ER MOET VREDE KOMEN!!!! etcetera WEER HETZELFDE LAFFE POLITIEK CORRECTE GEBLAAT En niet alleen dat, Harry van Bommel meende eerder: "Op termijn zal er een enorme landruil nodig zijn om de steeds grotere nederzettingen te compenseren aan de Palestijnen." Dus dat de door de internationale gemeenschap veroordeelde joodse NEDERZETTINGEN op de Westoever MOGEN BLIJVEN, en om dat te bewerkstelligen is er "LANDRUIL" "NODIG". Dus niet de verwezenlijking van de uitspraak van het Internationaal Strafhof en de uitvoering van de diverse VN-resoluties.

Maar wij van de SP zijn zo FATSOENLIJK en hebben altijd HET MORELE GELIJK aan onze kant want wij komen altijd op voor de Palestijnen. GELUL, NOG NOOIT heeft de SP in de Tweede Kamer met de vuist op tafel geslagen voor de Palestijnen, hun rechten afgedwongen, gezegd dat het kabinet bloed aan haar handen heeft, geëist van de minister dat hij het internationaal recht hoort te respecteren. NOG NOOIT. Het stelt zo af en toe Kamervragen die zo veilig en amateuristisch zijn dat ik ze ook wel had kunnen beantwoorden. Het lamenteren van de SP is altijd VEILIGE GECALCULEERDE VERONTWAARDIGING LANGS DE ZIJLIJN geweest. SP-politici zijn zo niet NOG LAFFERE HONDEN dan die bij christelijk en rechts omdat zij ALTIJD SCHIJNHEILIG VEINZEN BETERE EN SOCIALERE MENSEN TE ZIJN.

De SCHIJNHEILIGEN VAN GROENLINKS zijn geen haar beter. En die partij had tot voor kort zelfs een Palestijn in de gelederen: Arjan El Fassed. "GroenLinks-ledendag gezellig druk" staat er momenteel op de home page. GEEN WOORD OVER GAZA. Misschien gaat het ze vervelen, al die burgers die daar maar aan flarden worden geschoten, het is ook altijd weer het hetzelfde hè. GROENLINKS-LEDENDAG GEZELLIG DRUK maar GEEN WOORD OVER DE SLACHTING IN GAZA. Het officiële standpunt van GroenLinks over "het conflict" is, zo emailde Jesse Klaver van GroenLinks me: "Het enige dat wij dan nog kunnen doen is aandacht vragen voor de problematiek en zelf een genuanceerd standpunt uitdragen waarin niet wordt beschuldigd en waarin wordt gekeken naar de bijdragen van alle partijen in het conflict." Nee GroenLinks, LATEN WE VOORAL NIEMAND GAAN BESCHULDIGEN, stel je voor, met de vinger wijzen naar de Bezetter en de Agressor, hoe haal je het in je hoofd. ARJAN EL FASSED dat is jouw partij man, jij hebt vrijwillig gekozen voor deze LAFFE POLITIEK, dus IK HOOP VOORAL DAT NIEMAND JE BOEK KOOPT dat over de arme Palestijnen gaat OPPORTUNISTISCHE LIJKENPIKKER.

En dan heb ik het nog niet eens over het journaille. Maar nu moet ik toch echt aan het werk.

TRANSLATE

3 comments:

 1. Blijf overeind Sonja,je bent niet de enige stem in de woestijn...2012!
  Vrede?..moderne tijd?..die valse Christenen van sgp enz zouden als ze de kans kregen Christus weer vermoordden.
  Komt door de valse propaganda van hun voorgangers.
  Zelf WILLEN ZE NIET nadenken.

  ReplyDelete
 2. Sonja,

  Geweldig stuk literatuur en zoals hierboven al werd aangegeven, je bent niet de enige stem in de woestijn. Mijn smeekbeden zijn alvoor jou met ONZE broeders en zusters in Palestina.
  De dag zal komen dat zij bevrijd zullen worden van deze vervloekte Joden, twijfel daar maar niet aan!

  Het is een gelegaliseerde kruisvaart. Wie is de terrorist nu?

  ReplyDelete
 3. Ik ben blij dat je mijn pamflet waardeert, maar mij zul je echter nooit 'de Joden' zien aanwijzen als schuldigen, simpelweg omdat de hele situatie rond Gaza niets met 'de joden' te maken heeft. Israël is gesticht als een seculiere staat en het zijn de zionisten die de misdaden plegen. Zionisme is een politieke ideologie. En zionisten kunnen joods, christelijk of seculier zijn. Afgezien daarvan zijn er ook joodse mensen die strijden voor de rechten van de Palestijnen, en het laatste wat ik zou willen is deze mensen schofferen vanwege hun afkomst of hun religie, of vanwege geloofsgenoten die misdaden plegen.

  Als je niet wil dat mensen over één kam geschoren worden moet je beginnen bij jezelf!

  ReplyDelete