20 November 2012

SGP-extremisten over Gaza

Leonard Marchal, de man van de "adequate oplossing", vindt zichzelf een specialist in empathie. Hij is ook erg op de centen:



Wilco Kodde poseert trots voor de Apartheidsmuur

Wilco Kodde, commissie Internationaal SGP-jongeren, fractiemedewerker SGP Krimpen a/d IJssel, reisleider AmiGo (via Joop.nl):



Frans Hazeleger (foto, vooraan), commissie Binnenlandse Zaken SGP-jongeren:



De kurk is er nog niet helemaal af bij de SGP, want tijdens het vorige bloedbad was het officiële standpunt van de partij dat de dood van honderden kinderen "begrijpelijk" en "gerechtvaardigd" was, dat Israël door moest gaan met het vermoorden van onschuldige burgers, en dat er geen wapenstilstand mocht komen.


Lees meer over de SGP op dit weblog, bijvoorbeeld:
De antisemitische achtergrond van de SGP
Eerst zag de SGP in de Duitse bezetter de hand van hun god, nu ziet het in Israël de hand van god. Andere vijand, dezelfde sentimenten.


UPDATE: Frans Hazeleger kwam bij me klagen dat ik zijn uitspraak uit de context had getrokken. Dat vond hij laf. En toen deed hij het wéér:




UPDATE: Inmiddels heeft Frans Hazeleger zijn Twitter-account opgeheven. Niet omdat hij er geen zin meer in had, maar om de smetten op zijn blazoen efficient weg te werken. Dat is duidelijk, omdat hij daarna weer een andere account geopend heeft: @HazelegerF

TRANSLATE

1 comment:

  1. SGP, oorlog en genocide, altijd al een ongelukkige combinatie geweest http://www.doorbraak.eu/gebladerte/11376f89.htm

    ReplyDelete