26 August 2011

9/11 - tien jaar later

Donderdag 8 september in bioscoop Tuschinski, Amsterdam
Première documentaire 9/11 Explosive Evidence - Experts Speak Out
Op 8 september a.s. wordt in Tuschinski Amsterdam de nieuwe documentaire '9/11 Explosive Evidence - Experts Speak Out' voor het eerst in Nederland vertoond. Deze film van Architects & Engineers for 9/11 Truth zal in de dagen voor 11 september haar première over de hele wereld beleven.

De avondvullende documentaire bevat interviews met meer dan 50 hooggekwalificeerde experts: hoogbouwarchitecten, civiel ingenieurs, natuurkundigen, scheikundig ingenieurs, explosievendeskundigen, sloopdeskundigen en andere technische professionals, die openlijk het bedrog rondom de officiële 9/11-rapporten bespreken. Zij beschrijven hun bijdrage aan de overtuigende bewijsvoering die daar inmiddels over is opgebouwd.

Tevens verschijnt een tiental psychologen dat verklaart waarom de waarheid rond 9/11 zo moeilijk te accepteren is voor de meeste mensen. Ook komen enkele nabestaanden van 9/11-slachtoffers aan het woord die AE911Truth ondersteunen in hun oproep tot een nieuw en onafhankelijk onderzoek.

U bent van harte welkom op de première van deze zeer belangrijke en informatieve documentaire!

Datum: Donderdag 8 september 2011
Plaats: Pathé Tuschinski, Amsterdam
Tijd: 20:00 uur

Met vriendelijk groet,

ir. Wico Valk, architect
AE911Truth Nederland

Architects & Engineers for 9/11Truth

Architects and Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth) is een snelgroeiende non-profit organisatie met nu ruim 1.500 architecten en bouwkundige professionals die met ons vragen om een diepgaand, onafhankelijk onderzoek naar de instorting van de drie wolkenkrabbers van het World Trade Center op 11 september 2001. De laatste jaren is een toenemende hoeveelheid wetenschappelijk en overtuigend bewijs verzameld dat duidelijk maakt dat de instorting van de Twin Towers én Building 7 niet voldoende verklaard is met de officiële theorieën, beschreven in het FEMA (Federal Emergency Management Agency) rapport van 2002 en het rapport van NIST (National Institute of Standards and Technology) van 2005/2008.

www.11septemberfeiten.nl

2 comments:

  1. Ik hoop dat je gelijk hebt, op de website is niets te vinden.

    ReplyDelete
  2. Israel is schuldig aan de aanslagen van 11 september. Bekijk de zeer schokkende en onthullende reportage van 2 uur en 5 minuten hier: http://www.911missinglinks.com/watch-movie/

    Zorg dat iedereen deze film te zien krijgt!

    ReplyDelete