17 September 2010

Christenen voor Israël: het einde is nabij

Er wordt hard gebeden door onze zionistische christenen, want zij geloven heus dat hun god straks iedereen op aarde, die niet tot de Heere is gekomen, gaat uitroeien. Jazeker, ook de joden worden uitgeroeid - maar dat zeggen ze er nooit bij. Ook de nazi's werden er bijgesleept in Dordrecht, maar over de holocaust rept de religieuze krant niet. Ze moet wel, want de holocaust was natuurlijk vooraleerst de apotheose van pak hem beet 16 eeuwen christelijk antisemitisme en jodenvervolging. Met de evil islam had dat niets te maken. Sssssst...

6 comments:

 1. Ze jutten elkander op tot ongekende hoogten. Mensen tegen mensen, relifanaten tegen relifanaten. Het gaat onderhand elke wereldburger aan. 3 monogodendiensten keren elkaar steeds de andere wang toe, al 2010 jaar! (...) Putten onze planeet Aarde uit met economiën die deze 'godelijke' strijd mogelijk moet maken. En dan heb ik het nog niet eens over de relifanatieke kernmogendheden met 0,0 verantwoordelijkheidsbesef. Wereldhegenomie is wat nagestreefd wordt. Daarbij kunnen ze de mensenrechten niet gebruiken anders dan elkander die te verwijten te schenden. En als dan tot een inkeer lijkt te worden gekomen is het een hypocriet veinzen. Fucking the people met faking feigning and framing elkaars misdaden en wanprestaties tot het einde der tijden? Deze pandemie van waanzin moet worden genezen. Met meer antiserum, met het enige dat ertegen werkt. Meer waarheid. Tot die eindelijk tot die gehersensspoelde breinen doordringt.
  http://www.nrc.nl/buitenland/article2620537.ece/Aanslag_Noord-Ossetie_opgeeist
  http://hunafa.com/

  ReplyDelete
 2. @AdR, in mijn mail zat deze, maar vreemd genoeg niet hier te lezen?

  AdR has left a new comment on your post "Christenen voor Israël: het einde is nabij":
  En nu even iets geheel anders.....

  ReplyDelete
 3. Dat zal de jodenhater Aart van Wijngaarden zijn, die dat erop heeft gezet. Ik bekritiseerde hem (want ik heb de pest aan antisemieten), en nu meent hij dat ik deelneem aan een zionistisch complot om de wereld te veroveren, of iets dergelijks. Rijp voor de kliniek, natuurlijk.

  ReplyDelete
 4. Wou net mijn excuses aanbieden voor het linken naar deze hoax... Was bedoeld als waarschuwing, zag later dat het een nepsite was.

  ReplyDelete
 5. Ah, vandaar. Nee, bedankt juist, je weet toch dat je je vijanden dichter bij je moet houden dan je vrienden ;-) Ik wil wel weten wat ze uitspoken, en dan kun je nog eens lachen ook.
  Een hoax is het niet, want deze griezel meent het serieus...

  ReplyDelete