5 February 2010

Albert Heijn misleidt zijn klanten

Ha, minneola's, lekker! Dat dacht ik toen ik vanmiddag in de Albert Heijn stond. 'Jaffa' stond er op de stickertjes. Land van herkomst: Peru, stond er op het bord. Sinds wanneer komen er Jaffa-producten uit Peru? Dus ik kijk even op de doos waar de minneola's in liggen. Mehadrin Tnuport Export (MTEX). Produce of Israel.
Aan een vakkenvulster vraag ik waar de minneola's vandaan komen. Ik leg haar uit dat er op het bord met de aankoopprijs 'Peru' staat, en op de dozen 'Produce of Israel'. Dus waar de minneola's vandaan komen? Ze begint te stamelen: eh, ja, dat weet ik ook niet, eh, we krijgen die borden zo opgestuurd, dus, eh, dan moet u een brief of email sturen naar het hoofdkantoor.
Goed hoor, maar die ken ik al: foutje, bedankt.

4 comments:

 1. José AmsterdamSunday, 07 February, 2010

  Ja, Bij de grapjassen van AH in Amsterdam, Wittenburg komen de Minneola's zowel uit Chili als uit Egypte.
  Ik heb geen camera maar stel voor al deze 'herkomsten' te fotograferen en voor te leggen aan de Keuringsdienst van Waarde. Wie doet mee? Inzenden foto's bij Palestina Komitee t.a.v. Boycot Apartheid.

  ReplyDelete
 2. Vertel eens iets over de cementfabriek van hr Erekat. Of is dat geen nieuws?

  ReplyDelete
 3. Kan dat wat minder cryptisch? Ik ben geen persbureau voor verzoeknummers. En iets van een toevoeging als "Wil je..." of "alsjeblieft" is wel zo beleefd.

  ReplyDelete