11 November 2009

Lieberman in Nederland (1)

Maxime Verhagen ontvangt zijn Israëlische collega (extremist) in de Kamer, een eer die hij niet had toebedeeld aan de Dalai Lama. Opeens blijkt Avigdor Lieberman voor "wereldvrede" te zijn, als de eerste de beste schoonheidskoningin, en comlimenteerde de racist ons ook:

Tijdens een korte verklaring voor de pers herhaalde Lieberman woensdag geen van zijn controversiële uitspraken. Wel zei hij dat Nederland een speciaal land is voor joden, vanwege Spinoza en Anne Frank. "We bewonderen ook uw gedrag tijdens de Tweede Wereldoorlog", zei Lieberman verder.

Dankzij ons 'gedrag' tijdens de Tweede Wereldoorlog werd 70 procent van de Nederlandse joden uitgeroeid. http://nl.wikipedia.org/wiki/Collaboratie

Verhagen Lieberman

De Pers 11 februari 2009 : Profiel Avigdor Lieberman van Yisrael Beiteinu
Ruim baan voor een Arabierenhater
Door: Redactie buitenland

"In Liebermans Israël zijn niet-joden en minderheden niet langer tweederangs-, maar derderangsburgers. Zijn streven is om elke Arabische staatsburger van Israël te dwingen een loyaliteitseed te ondertekenen en het joodse karakter van Israël te erkennen. Wie dat niet doet, raakt op zijn minst zijn staatsburgerschap kwijt. Het liefst zou Lieberman zich ontdoen van de Arabische staatsburgers via de zogenoemde transfer, oftewel gedwongen deportatie.
Van vredesoverleg met de Palestijnen moet hij niets weten: de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever zijn van Israël, voor een Palestijnse staat is geen plaats. Lieberman is fervent voorstander van het nederzettingenbeleid. Hij woont zelf met zijn gezin in het zionistische Nokdim op de Westelijke Jordaanoever."

"Lieberman, ooit uitsmijter bij een kroeg in zijn geboortestad Chisinau, studeerde af als politicoloog. In 1999 richtte hij Yisrael Beiteinu op, ‘Israël ons thuis’. Zijn grote voorbeeld: Ze’ev Jabotinsky, de extreem-rechtse oprichter van de clandestiene militant-zionistische Irgunbeweging, die enkele aanslagen en moordpartijen op zijn naam heeft staan."

No comments:

Post a Comment