23 September 2011

Vrouwelijke joodse terroristen in trainingskamp Gush Etzion

Vrouwen uit de illegale joodse outpost Pnei Kedem op de Westelijke Jordaanover, in het zogeheten Gush Etzion blok, worden door het Israƫlische leger bewapend en getraind om op Palestijnen te schieten.



Het ANP schrijft over het trainen van de kolonisten: "De kolonisten mogen schieten om Palestijnen op afstand te houden." Zonder bron, zonder context en zonder te vermelden van wie dat 'mag'. Alsof het een normale zaak is. Onmiddelijk rijst de vraag: maar mogen Palestijnen dan ook op kolonisten schieten om ze op afstand te houden? Een logische vraag, omdat de kolonisten in wezen de eigenlijke indringers en dieven zijn. Maar dat mogen de Palestijnen niet. Want in dat geval heten ze 'terroristen' en 'extremisten', volgens het ANP, en onze andere zelfbenoemde kwaliteitskranten.

In de grotendeels islamofobe of racistische reacties bij het artikel met de foto's lezen we grote bewondering voor deze joodse jihadis, die naast de kinderwagen oefenen om niet op benen te schieten - zoals de IDF-propaganda ons wil doen laten geloven.









TRANSLATE

No comments:

Post a Comment