23 July 2011

Nu Noorwegen, straks Nederland

Een als politieman vermomde Noor heeft vrijdagmiddag meer dan tachtig jongeren vermoord op het Noorse eiland Utøya. De dader is vermoedelijk ook verantwoordelijk voor de zware bomaanslag in het centrum van Oslo kort daarvoor. Die autobom eiste zeven levens.


Toen ik hier alweer meer dan 10 jaar geleden voor waarschuwde, werd ik weggezet als paranoide complotdenker, en moest ik maar een "aluminium hoedje" gaan aanschaffen.

Onderstaande citaten van gisteren en vandaag komen van het internetforum "Forum voor de Vrijheid", een digitale verzamelplaats van (zionistische) Geert Wilders/PVV-aanhangers.

"Zoals het er nu uit ziet is de aanslagpleger een rechts extremist.
In dat geval is de aanslag het enig juiste antwoord op een totalitaire linkse staat waar rechtse mensen monddood worden gemaakt.
ALs je geen debat meer kan voeren met woorden dan maar met bommen.
Hulde aan de aanslagpleger."

"Zoals het er nu uit ziet is de aanslagpleger een wereldburger die het gelijkheidsdenken met geweld uit wil roeien.
In dat geval is de aanslag het enig juiste antwoord op een totalitaire psychosegelovige staat waar mensen monddood worden gemaakt.
ALs je geen debat meer kan voeren met woorden dan maar met bommen."


De joodse terrorist Baruch Goldstein, een Amerikaans-Israëlische kolonist en reservist in het Israëlische leger, schoot in 1994 29 moslims dood, en verwondde er 125, terwijl zij in gebed waren in een moskee in Hebron.
"Is de aanslagpleger verantwoordelijk voor de onschuldige doden ? Of is de linkse totalitaire overheid verantwoordelijk voor deze doden omdat ze zoveel haat en vijandschap heeft opgewekt dat keurige burgers zich genoodzaakt voelen om in verzet te komen."

"Ik vind de aanslag op het ministerie een goede actie. IK vind het jammer dat daarbij doden zijn gevallen onder voetgangers.
De aanslag op het eiland boeit me niet want de slachtoffers zijn maar socialistische jongeren."

"Was het kamp geen jeugdkamp geweest had ik de doden zekers niet erg gevonden het is eigenlijk hun verdiende loon voor de capitulatie aan de nazi-islam!"

"Vakman Baruch Goldstein wist de weg naar de moskee wèl te vinden destijds in 1994. En raakte geen één van zijn eigen landgenoten."


Op zijn schouder staat: 'Noorse Marxistenjager - Multicultiverrader Jachtvergunning'

Enkele minder recente citaten op dit forum:

"Ik vind het verstandig om een para-militaire organisatie op te gaan richten. ... Desnoods ga je drugs handelen om de financiering rond te krijgen om wapens te kopen. Dat doet de Farc ook. En de Ira ook. En voor je het weet heb je een macht waartegen de linkse fascisten wel respect voor hebben."

"Geef mij maar de mannen van de IRA. Zij vechten tenminste voor hun eigen volk."

"De eerst komende buitenparlementaire denktank/maatschappelijke organisatie tegen de Islamisering en de Islam agressie moet er toch maar eens aan gaan denken zich te gaan bewapenen en onontkoombaar daarbij zullen vechtsportlessen en schietsportlessen zijn."

"Met de politie redt je het niet meer in dit land. Te weinig actie en hebben ze dat tuig dan volgt een lullig taakstrafje. Knokploegen hebben we nodig tegen dat tuig!"


Avatar van de 'hoofd-moderator' van het Forum voor de Vrijheid.
"Ik vind Radco Mladich geen oorlogsmisdadiger. Hij heeft tenslotte geen onschuldige vrouwen en kinderen vermoord, maar alleen maar islamitische strijders in de leeftijd van 16 tot 65 jaar, Dat is gebruikelijk in de Balkan."

"[Mladich] is zekers geen massamoordenaar, hij is een ware volksheld, net zoals Karadzic en Milosevic die vermoord is door het tribunaal in Den Haag. Zij zijn een van de weinigen in deze wereld die het lef hadden hun volk te beschermen tegen het islamitisch kwaad! (Israel is ook zo'n soort land dat zich kan vergelijken met Servië)"

[Bij foto van Gaza aan de horizon] "Ik vraag me af of die tankcommandant soms geen zin heeft om die moskee daar s onder vuur te nemen, zomaar, omdat hij er zin in heeft."

"...ik ben en blijf een Viking."


Alle reacties van de terrorist Anders Behring Breivik op het Noorse internetforum Document.no (Google vertaling)
Lees hierover ook in de NRC: Schutter schreef kritisch over islam, multiculturalisme en media

GOOGLE TRANSLATE

No comments:

Post a Comment