15 June 2012

"Israël behoort aan de blanken"

Ach wat, zult u misschien denken, je leest je wel eens van zo'n kreet van een ontspoord individu. De kreet "Israël behoort aan de blanken" werd echter geslaakt door de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Eli Yishai, in een interview met de Israëlische krant Maariv. Eerder noemde een parlementslid van Likud tijdens een racistische betoging, die tot een pogrom leidde, de Afrikaanse migranten in Israël "een kanker in het lichaam van Israël".

Stelt u zich de krantenkoppen eens voor, wanneer minister Spies of Leers zouden verklaren, bijvoorbeeld omtrent de uitzetting van Afrikaanse asielzoekers: "Nederland behoort aan de blanken." Het land zou te klein zijn. Europa zou er schande van spreken. Nee, de hele wereld, zou Nederland uitkotsen.


Maar het is Nederland niet. Het gebeurt in de zionistische heilstaat Israël. En daarom lezen we er in onze pro-Israël pers helemaal niets over. Niets. Geen woord. It never happened.

Foto:
Om te 'bewijzen' dat Israëli's geen racisten zijn, bezocht president Shimon Peres in januari dit jaar de Amit Reshit School in Jeruzalem "where children of Ethiopian descent have been successfully integrated." Dat is makkelijk gezegd, want op de school zitten alleen maar Joodse Afrikanen, en die zó welkom zijn in Israël, dat ze actief worden geïmporteerd. Ze krijgen zorg, geld, onderdak en werk. In tegenstelling tot niet-joodse immigranten. U mag er van uitgaan dat dit een goed geregisseerde propagandafoto is. Vele schurken en dictators zijn Peres voorgegaan in het vastleggen van het betotelen van kinderen.

Hoe racistisch is Israël? Vraag het eens aan een orthodoxe rabbijn. Of een religieuze politieke partij in Israël. Of beter nog: vraag het eens aan een Palestijn. Die weten daar veel meer van dan u en ik.

En president Barack Obama? Die zwijgt ook.


Grafitti in Hebron.

TRANSLATE

No comments:

Post a Comment