3 May 2011

Osama Bin Laden weer dood

Military veterans and supporters in Lynchburg share a patriotic moment Monday to celebrate
the death of wanted terrorist Osama Bin Laden.

Een bekend eindthema in horrorfilms is dat het publiek denkt dat het monster of de psychopaat eidelijk dood en verslagen is, maar dat hij opeens nog blijkt te leven en een laatste poging doet om de held te vermoorden. Of, wanneer de producenten gokken op een sequal, de boeman het er toch nog levend van af brengt. Daar moest ik aan denken bij het nieuws dat Osama Bin Laden in Pakistan gedood was. Deze keer alleen niet: "We got him!", maar naar zeggen werd zijn lichaam, na DNA-test in Baghram in Afghanistan, bijna 1700 kilometer (hemelsbreed) verder snel ergens in de Arabische Zee gedumpt. Er zal dus iets met dat lichaam aan de hand zijn geweest dat niemand mag weten.

» Osama bin Laden Is Dead Again? (lewrockwell.com, by Anthony Wile, 03.05.2011)
» Osama bin Laden’s Second Death (Global Research, by Dr. Paul Craig Roberts, 02.05.2011)
» Osama Bin Laden Is Dead, Again (MideastWeb, by Brad K. Berner, 01.02.2007)
» French Want Probe Into Bin Laden Leak (CBS, by Sean Alfano, 23.09.2006)
» Osama: Dead Again (Uruknet, by Kurt Nimmo, 06.11.2005)
» Hospital Worker: I Saw Osama (CBS News, 28.01.2002)
» Musharraf: bin Laden likely dead (CNN, 19.01.2002)
» Report: Bin Laden Already Dead (Fox News, 26.12.2001)

» Osama Bin Laden's body 'identified by sister's brain'
Het enige bewijs voorhanden dat het Osama Bin Laden was die gedood is naar zeggen een DNA-test. Toen een 'niet bij naam genoemde zus' van Bin Laden overleed aan hersenkanker in het Massachusetts General Hospital in Boston, hebben ze bij haar DNA en bloedmonsters afgenomen, voor het geval Bin Laden ooit geïdentificeerd moest worden. Het meest recente gerucht is dat het ziekenhuis ontkent dat zij daar patient is geweest, en dat de FBI nog nooit om monsters heeft gevraagd.

» Osama bin Laden dead: body buried at sea
Maar dat is helemaal niet in overeenkomst met de regels van een islamitische begrafenis. (zie ook: Rules About Burial of the Dead Body)

Nuf said: "No doubt President Obama is in desperate need of a victory", dus niet verassend veel koppen in de media over de "triumph" en "victory" van Barack Obama. Mission accomplished?

2 comments:

 1. "Er zal dus iets met dat lichaam aan de hand zijn geweest dat niemand mag weten."

  ... `Abdul-Bari `Atwan of Al-Quds Al-`Arabi, who knew Bin Laden and liked him says in his editorial today that an aide to Bin Laden said that he requested that his bodyguards shoot him if he ever faced killing by enemies. `Atwan leans to that theory for his killing: that his own bodyguard shot him. I think this is very likely and may emerge later. Is that why the body was thrown in the sea? Because Americans want to believe that an American bullet killed him?
  Bron.
  Lijkt mij zeer aannemelijk.

  ReplyDelete
 2. Ik blijf erbij dat OBL lang geleden al overleden is. We weten sinds zeker 1998 dat OBL een nieraandoening heeft en dagelijks behandeld moet worden. Hij was toen al doodziek.
  Ik ben geen fan van Alex Jones maar een van zijn gasten, 'Former Deputy Assistant Secretary of State under three different administrations
  Steve R. Pieczenik' & 'Pieczenik served as a Deputy Assistant Secretary of State and/or Senior Policy Planner under Secretaries Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz and James Baker'. http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Pieczenik

  by the way: This article is being considered for deletion in accordance with Wikipedia's deletion policy.

  woepdiedoe.

  ReplyDelete