30 May 2011

Israëlische helden tuigen weerloze mensen afTRANSLATE

"Commandanten in het leger krijgen soms een traan in hun ogen als we vertellen dat we solidair zijn met Israël en komen omdat wij hen willen zegenen. Bemoedigen tijdens de bezoeken, is een belangrijk onderdeel van de tocht." (Christenen voor Israël)De Israëlische helden die u hier in Nabi Saleh weerloze Palestijnen en Europeanen ziet aftuigen, worden elk jaar een hart onder de riem gestoken door Nederlandse christelijke organisaties als Christenen voor Israël. In de vorm van "een Hollandse groet". Ook "bemoedigen" zij de illegale joodse kolonisten op de Westelijke Jordaanoever, die zij hun "zegen" geven voor het 'werk' dat ze doen, met name het stelen van (meer) Palestijns land. De Nederlandse overheid bedankt Christenen voor Israël daarvoor met belastingvrijstelling.

5 comments:

 1. Wat is de achtergrond informatie van deze militaire actie? Het lijkt erop dat zowel Europeanen als de Palestijnen hier doelbewust op soldaten afgaan en beginnen te tieren, waarop Israeli's met knuppels, rubberen kogels, e.d. reageren? Wat wordt er gezegd op de beelden?

  ReplyDelete
 2. Jerusalem Post:
  Meeting senseless aggression face-to-face
  A recent trip to the weekly demonstration in Nabi Saleh shed a new light on the IDF and its operations.
  http://www.jpost.com/Opinion/Columnists/Article.aspx?id=221897

  Institute for Middle East Understanding
  'Is this is what the most moral army in the world does!?': An American student describes being shot by the Israeli military during a peaceful demonstration
  http://imeu.net/news/article0020897.shtml

  ReplyDelete
 3. Pfff wat een dom bericht. Moet je kijken hoe het er in de buurtlanden van Israël aan toe gaat, daar schieten ze met scherp. Ieder land zou zich op deze manier verdedigen, op zijn minst! En wat Christenen voor Israël doet, is alleen maar heel erg goed. Want als Israël er niet meer is (wat overigens nooit gaat gebeuren), zijn wij aan de beurt. Een bedankje en tulpenbol kan er dus wel af. Bedankt Israël, ga zo door! Bijt maar van je af. Grom maar stevig.

  ReplyDelete
 4. @Manuel Jij bent echt met stront in je ogen geboren ,als je dit soort domme dingen zegt .Ik denk dat je er de ballen verstand van hebt en om je domheid te verbergen provoceer je maar een beetje.

  ReplyDelete