25 April 2011

Piet en Gea Wastenecker

Piet en Gea Wastenecker van het Israël Producten Centrum (IPC) van het extremistische Christenen voor Israël in Nijkerk houden weer 'open huis' in Oldezaal om hun handel "uit Israël" te slijten. Waaronder vele producten die geenzins "uit Israël" komen, maar uit de joodse nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever en uit de bezette Syrische Golanhoogte. Die noemen zij echter "kleine bedrijfjes" en "kibboets". Het exploiteren van bezet gebied is een mensenrechtenschending, dus wanneer u iets bij hen koopt draagt u daar aan bij.


Gea Wastenecker

Niet alleen wordt u door de Wasteneckers opgelicht over de herkomst van hun producten, ook liegen zij over de reden waarom u hun producten zou moeten kopen.

Zoals u weet wordt het voor het Joodse volk steeds moeilijker om te leven in Israël en daar een bestaan op te bouwen. De hele wereld bemoeit zich meer en meer met dit kleine landje en volk dat precies op het middelpunt der aarde gevestigd is. Er worden steeds meer boycots opgeworpen door landen die Israël het liefst van de landkaart zien verdwijnen. Men probeert landen zelfs zover te krijgen dat er geen goederen meer uit Israël geïmporteerd zullen worden. Het gevolg is dat de export steeds moeilijker wordt.

Niks "zoals u weet". In werkelijkheid is de economie van Israël in de tweede helft van 2010 weer met 5,4% gegroeid, met name (!) dankzij de toegenomen export, die in het vierde kwartaal van 2010 met een verbluffende 12,7 toenam. Zelfs groeide het Bruto Nationaal Product (BNP) in het vierde kwartaal van 2010 met 7,7%! (bron: Israëlisch Ministerie van Financiën, pdf). Israël scoort hoger dan o.a. Spanje, Nieuw-Zeeland en Saoedie-Arabië. In september mocht Israël zelfs toetreden tot het OECD, en:

Israel has also signed free trade agreements with the European Union, the United States, the European Free Trade Association, Turkey, Mexico, Canada, Jordan, Egypt, and on 18 December 2007, became the first non-Latin American country to sign a free trade agreement with the Mercosur trade bloc.

Israël staat momenteel op nummer 24 in de lijst van rijkste economieën ter wereld, en staat op nummer 17 van 's werelds meest geavanceerde economieën (IMD's World Competitiveness Yearbook). Het staat zelfs op nummer 1 van de lijst van landen die het best bestand zijn tegen de crisis.

De enigen die het in Israël moeilijk hebben om "een bestaan op te bouwen" zijn de niet-joodse asielzoekers (en de uitgebuite gastarbeiders uit Azië), door de Israëli's "infiltranten" en "kwaadaardige kanker" genoemd, die in toenemende mate het slachtoffer worden van racisme. Een maand geleden stelde parlementslid Ya’acov Katz nog voor om deze mensen te deporteren naar nota bene "werkkampen" in de Sinaï-woestijn.
Aan de anderen kant worden joodse immigranten massaal verwelkomd met flinke sommen geld en alle hulp bij het zoeken van een vestigingsplaats.

Daarom is het juist vandaag belangrijk kleur te bekennen en naast ze te staan. Dit kan door hen te helpen, b.v. als consulent producten uit Israël te verkopen.

Aldus het oplichtersechtpaar Wastencker, die daarmee aangeeft dat het kopen van nederzettingenproducten allereerst een politieke actie is, en het met religie en de bijbel niets te maken heeft. De bedoeling van het uit de duim gezogen verhaaltje over Israël is natuurlijk om uw medelijden op te wekken, opdat u maar veel geld investeert in de illegale nederzettingen op gestolen land. Hoe ver het echtpaar gaat met hun waanzin blijkt uit:

"...dit kleine landje en volk dat precies op het middelpunt der aarde gevestigd is."

In werkelijkheid kent de Aarde natuurlijk maar één middelpunt, en die ligt ver onder het aardoppervlak in het exacte centrum van de kern. Op een ronde globe is elk punt het middelpunt, zelfs Oldezaal. Het zou alleen kunnen wanneer de Aarde... plat is!

De openhuis dagen zijn: vrijdag 6 mei van 10.00 tot 21.00 uur. zaterdag 7 mei van 10.00 tot 13.00 uur.
Piet en Gea Wastenecker Klocklaan 9 8096 BZ Oldebroek Tel. 0525-631779

Het Israël Producten Centrum van Christenen voor Israël zet met hun handel per jaar een slordige 1,5 miljoen euro om. Deze oplichters, die zichzelf verrijken met bezetting, mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden zijn collaborateurs wiens criminele praktijken verboden zouden moeten worden.

6 comments:

 1. Wat..een armoede in de geest.....Als u deze uitspraken doet..
  Bitterhied wrok...geen enkele liefde voor een iets of iemand.
  Etiketten....U word gedreven.....door ellende succes hiermee.

  ReplyDelete
 2. U bent slecht op de hoogte van waarheden .
  Naam en plaats foute spelling.
  En ws bent u iemand die al een oordeel velt zonder de mens te kennen.
  En gelooft in eigen waarheden.
  Eenzaam op die hoge berg toch?
  Neder kijken op de mens.


  ReplyDelete
 3. Walgelijk dat jij het woord 'liefde' in de mond neemt. Verder heb je blijkbaar geen andere argumenten dan een soort telepathische pseudopsychologie die nergens op slaat. Wat een armoe. Begin je hersens eens te gebruiken. Daar heb je ze voor gekregen, nietwaar.

  ReplyDelete
 4. Deze mensen zijn oprecht begaan ..met de medemens.

  ReplyDelete
 5. Nee, het zijn criminelen die gestolen goederen verhandelen (heling) en winst maken voor de van Oordtjes.

  ReplyDelete