30 March 2011

Wilders heeft een hersentumor

Geert Wilders lijdt aan een hersentumor en is daardoor gaan hallucineren

Mijn conclusie wordt wetenschappelijk volledig ondersteund. Vanaf zijn veertigste lijdt Wilders aan acromegalie, ook bekend onder de naam "ziekte van Marie", een niet-erfelijke aandoening van de hypofyse die een (goedaardig) kankergezwel in de hersenen veroorzaakt. Ook al heb ik Wilders nooit gesproken of zijn hersenen onderzocht, louter op basis van zijn persoonlijkheid kan men niet anders concluderen.

Door de acromegalie is Wilders dingen gaan horen en zien die er niet zijn. Dat moslims alle niet-moslims willen onthoofden of stenigen, en dat moslims de hele wereld willen veroveren. Men noemt dat een 'organische hallucinatorische aandoening met paranoïde kenmerken'. Adolf Hitler leed aan een eensoortige paranoia, en die wordt ook een krankzinnige genoemd. Geen enkele medische wetenschapper ter wereld die beweert dat dat een symptoom is van deze ziekte, maar ik lieg toch heus niet. Het is immers overduidelijk! Over een paar jaar zal het gaan opvallen dat Wilders steeds meer op Shrek begint te lijken.

Uit Wilders' publicaties kunnen we opmaken dat hij lijdt aan een 'paranoïde hallucinatorische schizofrenie' en dat hij een 'verstoorde paranoïde persoonlijkheid' heeft, plus een minderwaardigheidscomplex en megalomane neigingen. Wanneer hij vervolgens op zijn veertigste jaar visioenen krijgt die hem doen geloven dat hij een politieke missie heeft, is het hek van de dam. Hij stapte uit de VVD en richtte de PVV op.

De geestesgesteldheid van de politicus is relevant omdat zijn politieke discipelen zijn paranoia overnemen en verspreiden. Dat heeft elke dag gruwelijke gevolgen. Er rust echter een taboe op het bespreken van de 'ware aard' van Geert Wilders. Dat taboe wil ik doorbreken.

(inspriratie) bron: Nieuws.nl

Wist u overigens dat Jezus Christus aan dezelfde ziekte leed, alleen met minder paranoia maar meer megalomanie? Hij beweerde o.a. dat hij uit de dood was opgestaan, en zelfs dat hij de zoon van God, en soms ook God zelf was. De moderne variant op de ziekte van Jezus wordt wel het Jeruzalem-syndroom genoemd.

1 comment:

  1. Oh no u di-nt! IN your face, Wilders!

    Martijn

    ReplyDelete