16 February 2011

Berlusconi Macaroni

Stan van Houcke | 16.02.2011De vrouw dient met respect te worden behandeld. Zo niet, dan kun je het als man schudden. Deze natuurwet zal binnenkort opnieuw aangetoond worden in, waar anders, Italie. Heren, Berlusconi's zaak zal door drie vrouwelijke rechters veroordeeld worden. Ik herhaal: NIET 1, NIET 2, MAAR 3 VROUWELIJKE RECHTERS!!! De aanleiding is het feit dat deze bejaarde het met jonge meisjes doet. Maar dat is slechts een te verwaarlozen detail, gezien het feit dat de doorsnee hoerenloper zo jong mogelijke dames verkiest. De oorzaak van Berlusconi's ondergang is een geheel andere.

Wat in Italie gaat gebeuren is een eindafrekening met de moderne Italiaanse man die al die jaren genoten heeft van Berlusconi's escapades. Deze kerels zouden graag in zijn positie hebben willen verkeren. Wat ik bedoel is dit, een goede Italiaanse vriend van me zei ten tijde van de Monica Lewinsky affaire tegen mij: 'Maar Stan, waar heb je het nou over? Wat heeft het voor zin president te worden van het machtigste land ter wereld als je niet eens met een leuke stageaire kunt rollenbollen?' Voor Italiaanse mannen gaat op wat in feite voor nagenoeg alle mannen geldt. Er zijn grosso modo twee soorten mannen: hoofd- en bij-apen, en het enige wezenlijke verschil tussen beiden is dat de hoofd-aap het met alle meisjes mag doen en de bij-aap niet. Vandaar ook dat de meeste mannen hoofd-aap willen worden. Maar nu.

In Italie heeft deze mannelijke drijfveer geleid tot een uitwas, namelijk Rai Uno en de commerciele zenders van Berluscono waar schaars geklede mooie jonge vrouwen de al wat oudere man proberen te behagen. Elke goed geklede minder mooie vrouw heeft jarenlang tandenknarsend moeten toezien hoe de zenders van Berlusconi ordinair opgedirkte doorgaans onnozele vrouwen misbruikte als object voor mannelijke lusten. De intelligente vrouwen in Italie krijgen nu de kans om niet alleen Berlusconi te laten bloeden voor zijn nonsens, maar tevens kunnen ze daarmee de doorsnee Italiaanse man een gevoelige tik op zijn vingers geven. En die mogelijkheid zullen ze ten volle gebruiken. De hoofd-aap is tijdens de daad betrapt en staat nu voor lul. De bij-apen beseffen daardoor dat ook de mogelijkheden van de hoofd-aap uiterst beperkt zijn zodra vrouwen hun macht laten zien, en deze heren zullen dus nog voorzichtiger moeten worden. Het is geen toeval dat het drie vrouwelijke rechters zijn en 1 vrouwelijke aanklaagster. Hier vindt een culturele afrekening plaats. Er gaat bloed vloeien, Berlusconi zal aan zijn ballen worden opgehangen en de vrouwen zullen tevreden huiswaarts keren. Wat een prachtig land. Er wordt daar echt geschiedenis geschreven. Ze zullen van Berlusconi macaroni maken. DRIE VROUWELIJKE RECHTERS!!! Het wordt een ouderwetse heksensabbat. Alleen al het moment dat Berlusconi de rechtzaal betreedt zal een verrukking zijn. Zijn beschaamde hoofd op het moment dat zes geslepen vrouwenogen op hem gericht worden, terwijl hij daar met zijn handen voor zijn kruis achter het verdachten hekje staat, wetende dat dit duidelijk kloten van de bok is.

No comments:

Post a Comment