31 October 2010

Jewish Defense League, terroristische organisatie

"What American jews have to do is 1. Join JDL, and 2. BUY WEAPONS NOW."Lees op dit weblog meer over de JDL: Joodse fascisten willen Palestijnse staat van de kaart vegen

Wikipedia: Jewish Defense league

Ook in Nederland hebben/hadden [?] we een tak van de Joodse Defensieliga, die zich in 2003 lieerde met Nieuw Rechts van Michiel Smit en andere Fortuynvrienden.


11 september 2003 in Rotterdam met linksonder op de foto NNP'ers en Nieuw Rechts. Rechtsboven de JDL in bomberjacks en baretten

Als klap op de vuurpijl wordt de verzamelplaats voor de 11 september herdenking beveiligd door een groepje stoere mannen van de Joodse Defensie Liga (JDL). Michiel Smit ziet in deze radicale Joodse organisatie een geestverwant tegen de moslims. Kennelijk heeft Nieuw Rechts hun hulp ingeroepen om zich tegen politieke tegenstanders te beveiligen. Dit resulteerde in de absurde situatie dat Philip Awuy met zijn Nederlandse afdeling van de JDL in camouflagebroeken een groepje rechts-extremisten staat te beveiligen. Met onder hen diverse fascisten die zich in het verleden anti-semitisch uit hebben gelaten. Tel dat op bij een coalitie tussen Fortuynisten en het NNP-kader en deze herdenking scoort hoog in één van de meest bizarre demonstraties van de afgelopen jaren.

Later verklaart NNP-secretaris Paul Peters op een internetforum nog dat zijn partij niet zo blij was met komst van de JDL: “De herdenking werd georganiseerd door een groepje burgers uit Rotterdam. Die nodigde de NNP uit. Is de NNP dan verantwoordelijk als er een groepje joden opkomt dagen?” Peters was in april 2001 mede-verantwoordelijk voor het vernielen van een joodse begraafplaats in Oosterhout met leuzen als ‘Jude Raus‘. Hij kreeg hiervoor een maand celstraf. Desondanks handhaaft de partij hem als landelijk secretaris. Kennelijk vormt dit alles voor de Jonge Fortuynisten, de groep ‘Vrienden van Pim Fortuyn’ en een aantal individuele Fortuynisten geen beletsel om politieke acties met de NNP te voeren. Ook worden ze niet teruggefloten door het LPF-bestuur.

(Bron: Antifascistische Onderzoeksgroep Kafka)


De terroristische beweging steunt Geert Wilders.

No comments:

Post a Comment