8 June 2010

Vrienden van Maxime Verhagen: 'Pro-Hamas groep schoot met automatische wapens'

Het American Jewish Committee, de joodse lobbyclub die Maxime Verhagen onlangs met een prijs "vereerde" voor zijn diensten voor Israël, was een van de eerste instituten die leugens verspreidde over de aanval op het hulpkonvooi:

"When Israeli commandos boarded the ships, they were met with violence from a supposedly non-violent group, including gunfire from automatic weapons and attacks with knives and axes. Several Israelis were wounded. As a result of the clash triggered by the pro-Hamas group, a number of them were killed or wounded in the confrontation."

Het AJC verspreidt ook de propaganda van "de Joodse staat" (dat heet: 'Global Jewish Advocacy') - zelfs wanneer Israël al toegegeven heeft dat ze de gebruikelijke 'foutjes' heeft gemaakt in haar montages en fantastische verhalen. De leugen over de "automatische wapens" is echter exclusief, en is nergens anders te lezen. Dat betekent dus dat het AJC dat helemaal op eigen houtje verzonnen heeft. De vraag is natuurlijk welke leugens Verhagen (nog meer) in zijn buitenlandbeleid heeft meegenomen. In ieder geval was hij er als de kippen bij om de raid niet te veroordelen, en later alweer tegen een onafhankelijk onderzoek van de VN te stemmen. Waarom is Verhagen tegen een onafhankelijk onderzoek? Vraag het aan zijn extremistische vrienden van de joodse lobby.


Minister Maxime Verhagen, hier met Ehud Barak die de volgens de Vierde Conventie van Geneve een oorlogsmidadiger is, ontving op 29 april j.l. een prijs van het American Jewish Committee (AJC) voor "zijn inzet voor democratische waarden en zijn diepe vriendschap met Israel". Lees ook: Joodse lobby bedankt Maxime Verhagen

No comments:

Post a Comment