3 May 2010

Wiesje de Lange: "Er is geen oplossing dan de totale vernietiging van dat volk."

Entlösung van Palestijnen, dat bepleit Wiesje de Lange. Waarom? Omdat ze Amalekieten zouden zijn, en die deugen niet. Volgens Wiesje de Lange, die gelukkig alleen maar een podium krijgt bij haar extreemrechtse ideologiegenoten op het internet en haar antisemietische kameraden van Christenen voor Israël. Verontrustend is ook de revival van Middeleeuwse ideeën om mensen, die de misdaden van Israël rapporteren, de mond te snoeren.



Bepleiten dat een volk, welk volk dan ook, totaal vernietigd moet worden, als "enige oplossing" (zie: Endlösung), is in Nederland strafbaar, alsmede het verspreiden van zo'n boodschap, en ook haatzaaien en de verspreiding daarvan. Ik roep hierbij dan ook iedereen op om aangifte te doen tegen haar uitgever, Uitgeverij Kok te Kampen, of hier een klacht in te dienen. Dat Israël zulke extremisten koestert is niet verassend aangezien ze er zelfs in de regering zitten, maar dat wil nog niet zeggen dat ze hier ook carte blanche moeten krijgen.

4 comments:

  1. Iedereen die de geschiedenis heeft meegemaakt, van laster t/m redding uit de klauwen van de lasteraar, behoef je niet meer uit te leggen wat laster eigenlijk inhoud en waaruit dit voortkomt, welk doel deze aanklagers bewoog: ontmenselijking en tenslotte een spiegelbeeld, wat nooit bereikt kan worden.
    wim

    ReplyDelete
  2. Wies,misschien kun je ons uitleggen,waarom de onzin van Hamas verwerpelijk is en jouw onzin niet?Verlicht me.

    Medi

    ReplyDelete
  3. Heb jij al aangifte gedaan tegen uitgeverij Kok?

    ReplyDelete