8 March 2010

De Israëlisering van de vrije Westerse samenleving

Het is geen toeval dat Wilders de staat Israël de vooruitgeschoven post noemt van het Westen. En dat het land zogenaamd een gevecht voert om onze Westerse vrijheden veilig te stellen tegen de totalitaire islam als de enige democratie van het Midden-Oosten. Door de angst tegen de islam te overdrijven, hopen politici in Israël dat er in de wereld een gemeenschappelijk politieke agenda ontstaat die in Nederland in elk geval de aanhangers van Wilders en het pro-Israël kamp bij elkaar heeft gebracht. Het is geen toeval dat Kamerlid Martin Bosma een grote Israëlische vlag voor zijn raam heeft hangen, hetgeen Karen Geurtsen (undercover journalist van HP de Tijd) niet heeft verbaasd, omdat hij een dag eerder tijdens het fractie-uitje een sweater met de opdruk ‘Israel Defense Forces’ droeg.


Uitzending: 'Hero Brinkman Flipt', Pauw & Witteman, 16 september 2009

Het is evident dat de macht van de pro-Israël lobby ook een diepgewortelde basis heeft in de Nederlandse samenleving en dat wie zich kritisch opstelt en uitlaat over de politiek van Israël,bijvoorbeeld als journalist of columnist, wordt geteisterd door zogenaamde onafhankelijke organisaties die ons een ‘compleet’ beeld willen geven over het Midden-Oosten. Aan de ene kant wordt de publieke opinie bewerkt met leugens zoals door Missing Peace. Aan de andere kant worden Israëlische marionetten a la Wilders geïnstalleerd om de anti-islam sentimenten in het land naar nieuwe hoogten te brengen.

Missing Peace, klinkt objectief en neutraal maar is dat niet. Het is een initiatief van leden van de organisaties Israel Facts Israel, WAAR Nederland en Hineni Jeruzalem en heeft de steun van onder meer de Israëlische ambassade in Den Haag, Stichting WAAR en Christenen voor Israël. Missing Peace dames en heren is niet meer en minder dan het zoveelste bedrieglijke initiatief van Israel en dus een nieuwe propagandamachine in de strijd om de beeldvorming met aan het hoofd een mediawaakhond in de persoon van de onredelijkste Yochanan Visser.

Lees verder op wijblijvenhier.nl

No comments:

Post a Comment