26 February 2010

Trots Op Nederland: 'Wanneer gaan we nu eens anti-Israël Moslims doodschieten?'

Alphense afdeling van Trots op Nederland heeft, nog vóór de gemeenteraadsverkiezing is begonnen, een van zijn kandidaten al de wacht aangezegd.

Nummer vijf op de lijst van Ton Alphen a/d Rijn, Wim Schouten, is vanwege zijn rechts-extremistische uitlatingen op internet niet langer welkom in de partij. Hij twitterde onder de vlag van Trots op Nederland - Alphen het ene na het andere 'ongewenste' bericht. Lijsttrekker Rob de Vries wil daarover niet meer kwijt dan: "Hij liet zich niet zo frisjes over bepaalde bevolkingsgroepen uit."
Landelijk campagneleider Rob Gerharts had de clash graag geheim gehouden: "De man lijkt een beetje doorgedraaid te zijn. We wilden hem tegen zichzelf in bescherming nemen. Ik kan niet oordelen of hij hulp nodig heeft of dat hij inderdaad zo extreem denkt. Daarom hadden we besloten eerst 3 maart af te wachten om daarna afscheid van elkaar te nemen. We hebben overigens zwart-op-wit de afspraak staan dat hij zich terugtrekt. Er zijn andere instanties die moeten beslissen of ze hem verder willen vervolgen."

De wet laat het niet toe een kandidaat in deze fase nog van de kieslijst te halen. "Het is zuur als je ontdekt dat je een Paard van Troje hebt binnengehaald", aldus Rob Gerhards. "Helaas komen we nog steeds mensen tegen die onze partij willen misbruiken voor minder zuivere bedoelingen. Dan zit er maar één ding op: afserveren. We zijn een normale partij en willen niet geassocieerd worden met ultrarechts gedachtegoed."

Wim Schouten: "Ik heb me teruggetrokken omdat lijsttrekker Rob de Vries een solist is die alles alleen wil doen en zich door iedereen aangevallen voelt. Ik wil hem niet voor de voeten lopen."


Meer tweets van de extremist Wim Schouten:

Christenen passen zich overal ter wereld aan!Moslims niet! Dat is het verschil!De Moslims die zich aanpassen in Nederland zijn ex-Moslims!
2 minutes ago from TweetDeck

Nederland moet Jodenhaters vroeg en keihard aanpakken! Hebben we dan niks geleerd van de periode 40-45? Niemand kan zeggen van niks te weten
about 5 hours ago from TweetDeck

1 miljard Moslims bedreigen 6 miljoen Joden; hoelang gaat dit nog "goed"?
about 5 hours ago from TweetDeck

Voor elke Jodenhater ook een Moslimhater inzetten dan is het zo over met dat Allochtonentuig!
about 5 hours ago from TweetDeck

Multiculturele heilsleer: 15.02.2010 12.15u - "De multiculturele heilsleer die onderschreven werd door academici, ... [link naar artikel Vlaams Belang]
about 7 hours ago from TweetDeck

Radicalisme Ja, Terrorisme Nee! duidelijke grens. De democratische grens van vrijheid van meningsuiting!
11:48 AM Feb 14th from TweetDeck

Nederland zal Israel in haar strijd tegen de Islam NOOIT laten vallen en altijd achter Israel blijven staan; Israel een baken van licht!
7:29 AM Feb 13th from TweetDeck

No comments:

Post a Comment