12 February 2010

'Laat mensen met HIV brandmerken'

Normaal besteed ik geen aandacht aan de randdebielen van de PVV, maar deze brain fart is toch wel weer typisch.

Volgens de webmaster van Gay.nl heeft kandidaat raadslid voor de PVV in Den Haag Paul ter Linden drie jaar geleden op het forum gezegd:

“Het kan misschien wel hard klinken, maar waarom kunnen ze ze niet ‘brandmerken’ of iets dergelijks? Dat zal al heel veel nieuwe besmettingen voorkomen.”

En:

“Nederland is nu te tolerant. Als je boven het geslachtsdeel een tatoeage ziet, kun je meteen zien of hij oneerlijk is geweest. Dat is een harde opmerking maar zo denk ik er gewoon over.”

U begrijpt dus waar dit naar toe gaat, en nog meer wanneer je er andere uitspraken van PVV'ers naast zet, zoals de deportatie van miljoenen mensen op grond van religie en dergelijke.


Wil de PVV een traditie van het Beschaafde Westen in ere herstellen?

Het COC is echter blij dat Paul ter Linden zijn woorden terugneemt. Dat dat zo soepel gaat bij het COC is niet verassend, aangezien de homolobby zich sinds Fortuyn heeft aangesloten bij de anti-Islamlobby. Had een moslim het HIV-brandmerken gesuggereerd, dan riep het COC natuurlijk moord en brand. En misschien had ook het CIDI er de holocaust bijgesleept. Toevalligerwijs geeft de filosemiet Ter Linden aan dat hij o.a. "joden" wil "emanciperen". Is dat hetzelfde als wat Ann Coulter onlangs beweerde over joden: zij moeten "geperfectioneerd worden"? Dat betekent volgens Coulter dat joden zich moeten bekeren tot De Heere (onze) god (uitspraak hier op video).

Zo zie je maar weer: filosemitisme is gewoon ouderwets christelijk antisemitisme, alleen in een post-holocaust jasje, vanwege de angst om voor nazi uitgemaakt te worden, en natuurlijk om pakweg 16 eeuwen christelijke jodenhaat, die de holocaust mogelijk heeft gemaakt, de verdoezelen.

Nu de homo-organisaties de christenen niet meer kunnen aanvallen wegens gebrek aan homofobie zijn de moslims aan de beurt. Dus serieus verzet tegen PVV-nazi's zult u bij het COC niet tegenkomen, want ze hebben ze nodig. Het zal ze nog eens opbreken.


Wil de PVV een traditie van het Beschaafde Westen in ere herstellen?

***UPDATE***
Paul ter Linden ontkende eerst dat hij bovenstaande uitspraken heeft gedaan. Nu maakt hij er een "jeugdzonde" van. Het wachten is dus op een motie van de PVV om ook dat soort jeugdzonden van nazi's en collaborateurs kwijt te schelden, en bijvoorbeeld het boek Mein Kampf in Nederland te legaliseren. Wellicht ter bescherming van de vrijheid van meningsuiting!

No comments:

Post a Comment