11 December 2009

"We gaan jullie allemaal verbranden"

Doodgezwegen in de Nederlandse media:

Fire attack on West Bank mosque (BBC)
A mosque in a village in the north of the Israeli-occupied West Bank has been damaged in an arson attack.
Attackers set fire to bookshelves and a large area of carpet in the mosque, and sprayed graffiti in Hebrew on a wall.
Palestinian residents of the village of Yasuf clashed with Israeli soldiers investigating the attack. Eyewitnesses say settlers were responsible.
Attacks on Palestinians by Jewish settlers are increasing. A number of incidents have been captured on video.
One of the slogans sprayed on the wall of the mosque in Yasuf read: "Get ready to pay the price," Israeli public radio reported. Another read: "We will burn you all."In het dorp Burin hebben kolonisten ook een boerderij en een huis van een Palestijns gezin in brand gestoken. Zouden Palestijnen een synagoge in brand gestoken hebben, dan stond het met grote koppen in de kranten en werd er in de Tweede Kamer de Kristallnacht bijgesleept, door met name de anti-islambrigade. Want dit zijn maar Arabieren, en in het beschaafde Westen is het antisemitisme nog steeds actueel. Het antisemitisme tegen de joden heeft door schuldgevoel over eeuwen van vervolging plaats gemaakt voor filosemitisme. Nu de joden uiteindelijk uit vrijwel geheel uit Europa verdwenen zijn, zijn de moslims aan beurt.

2 comments:

  1. En let wel: "burn them all" is een toespeling op "holocaust", een van oorsprong Grieks woord dat verwijst naar een brandoffer waarbij het "offer" geheel verbrand wordt.
    De dreigers weten wat ze schrijven.

    ReplyDelete