4 April 2007

Nieuwe Osama's in Iran

Je zou denken dat de Amerikaanse regering staat te trappelen om een nieuwe 9/11 mee te maken, aangezien de Bush regering/CIA islamitische terroristen "steunt" in Iran. Namelijk een nieuwe 9/11 is een zogenaamd legitieme reden voor een oorlog met Iran, en oorlog móet er komen, want dat is 'goed voor de economie' - van Corporate America waaronder de regeringsleden die er aandelen in hebben. Niet voor niets is de VS de laatste 50 jaar wel ergens op de globe in oorlog. En by the way, de Amerikaanse militaire industrie is de grootste olieverbruiker ter wereld.

U kunt er gerust van uitgaan dat dit bericht nog maar het topje van de ijsberg is, aangezien de Republikeinse oorlogspropagandazender ABC met dit nieuws komt. En aangezien het ANP dol is op Republikeinse propaganda heeft zij het bericht meteen verkort overgenomen.

De Verenigde Staten steunen in het geheim een militante Pakistaanse groepering die een serie dodelijke acties heeft uigevoerd in Iran.
(...)
Jundullah (Allahs Brigades) kwam in februari nog in het nieuws met een aanslag op een bus van de Iraanse Revolutionaire Garde in het zuidoosten van Iran. Daardoor kwamen elf mensen om het leven.
De VS, aartsvijand van Iran, adviseren de groepering en moedigen Jundullah's leider Abd el Malik Regi aan, aldus anonieme Amerikaanse overheidsmedewerkers. Regi heeft naar eigen zeggen enkele van de Iraanse gevangenen persoonlijk onthoofd.

Het steunen van terroristen en dictators (financieren, trainen, recruteren, etc.) maakt al sinds de Tweede Wereldorlog deel uit van het Amerikaanse buitenlandbeleid. Natuurlijk weet de geïnformeerde lezer dit allang, maar hopelijk begint er nu iets te dagen in de botte hersentjes van het kabinet dat zo nijver de Amerikaanse oorlogsmisdadigers en mensenrechtenschenners steunt.

Lees ook:
Corporate Support for Terrorism
Republicans Help Terrorists
Republicans Supported By Terrorists
The CIA - America's Premier International Terrorist Organization
CIA Support of Death Squads

3 comments:

  1. Je bent ziek in je kop Sonja!

    ReplyDelete
  2. Don't shoot the messenger.

    ReplyDelete
  3. auw...we gaan hier toch niet beweren dat de war on terror een leugen is...

    ReplyDelete