5 March 2007

Groeten uit Geitenland

Wanneer een soldaat zijn vijand niet als Untermensch ziet, aarzelt zijn vinger aan de trekker.

Zo gaat dat in het leger. Vandaar dat Nederlandse jongens en meisjes in "Geitenland" op hun weblogs de Afghanen beschrijven als minderwaardige mensen:
"Afghanen doen toch alles voor geld."
"Stinkende mensen en huizen van stront."
"Die mensen stinken en die kinderen zijn irritant."

Een gastvrij aangeboden kop thee wordt stiekem weggegooid "anders heb ik straks allemaal schurft aan me mond."
Misschien was het wel hun laatste beetje suiker dat die mensen aan die klootzak gaven.

UPDATE: bericht uit alle nieuwsmedia inmiddels verwijderd, hier de hele tekst.

Gelukkig mag dat allemaal van Defensie, want mensen moeten natuurlijk niet gaan denken dat Nederland de Afghaanse bevolking als mensen ziet, net als met de 'luie stinkende nikkers', toen de bevolking van onze koloniƫn in Nederland kwamen wonen - en nog steeds, doch nu meestal in een adem genoemd met luie stinkende moslims.


Karzai en De Hoop Scheffer: “We will not tire and will never stop helping Afghanistan.”

Meanwhile hebben trigger happy Amerikanen bij Jalalabad 16 Afghaanse Untermenschen omgelegd en er 34 levenslang verminkt. Als reactie op een vaag omschreven aanslag met een busje explosieven dat niet ontploft is en een vuurgevecht. Over een afstand van vijf kilometer zouden de mariniers willekeurig auto’s en voorbijgangers beschoten hebben. Een fotograaf en een cameraman van het AP perbureau werden door het Amerikaanse leger gedwongen hun foto’s te wissen en tapes in te leveren, ook al had geen van beide beelden gemaakt van het geweld. Honderden protesterende Afghanen riepen gisteren na het incident in de regio leuzen tegen de VS en tegen Karzai ("Death to America! Death to Karzai!"). Volgens de BBC waren het er duizenden, die hun hearts en minds lieten spreken.

No comments:

Post a Comment