2 March 2007

De leugens van Wilders en zijn media

Eerder berichtte ik al dat Wilders zich "zwaar beledigd" voelde wegens een cabaretvoorstelling op een school, waarin een pop die hem moest voorstellen werd onthoofd, maar ook met urine overgoten en gepijpt wordt. In Elsevier laat Wilders weten het "schandelijk te vinden dat kinderen van twaalf tot veertien jaar dit te zien krijgen." De voorstelling is volgens de politicus niet geschikt voor kinderen, en het is "walgelijk" dat deze school dit wel toestaat. Bovendien wordt de voorstelling volgens Wilders uiteindelijk betaald van belastinggeld.

Elsevier: Tijdens een 'confronterende' voorstelling voor brugklassers van middelbare school De Meergronden in Almere, onthoofdt cabaretier Amar el-Ajjouri een pop die sprekend op Geert Wilders lijkt.
Wilders zou 'zwaar beledigd zijn door de voorstelling 'Amar speelt Ali'
Ook overgiet el-Ajjouri de pop met urine en bedrijft er orale seks mee. Twee bezorgde docenten van De Meergronden zouden Wilders deze week hebben ingelicht over de show.
(NB Elsevier doet aan zelfcensuur, dus is de link naar de cache van Google waarin het oorspronkelijke bericht staat)

Telegraaf: Fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid, Geert Wilders, voelt zich zwaar beledigd door de voorstelling ’Amar speelt Ali’ van cabaretier Amar El-Ajjouri. Hierin wordt een pop die op Wilders lijkt met urine overgoten en wordt hij zogenaamd onthoofd. Ook wordt orale seks met hem bedreven.


De werkelijkheid:



Maar Wilders presteert dit vaker. Zo loofde hij een beloning uit van 10.000 euro voor het vinden van "de jongens" die een gehandicapte vrouw in Spijkenisse zouden hebben mishandeld en haar hondje aan een hek hebben opgehangen. Zelfs stelde hij er, als kampioen kamervragensteller, Kamervragen over en verzocht een vertienvoudiging van de beloning. Later bleek dat de mevrouw het allemaal uit haar duim heeft gezogen en zelf haar hondje vermoord had.

28 oktober 2006 - Marokkanen slaan medewerkers Wilders in elkaar
"Twee medewerkers van Tweede Kamerlid Geert Wilders (Groep Wilders) zijn vrijdagavond in Den Haag mishandeld door een groep van vijf of zes Marokkaanse mannen. De twee waren volgens een politiewoordvoerder in de Haagse binnenstad verkiezingsposters van de politicus aan het plakken. De groep, volgens Wilders zelf van Marokkaanse herkomst, viel de medewerkers lastig en wist ze na een achtervolging op het Carnegieplein te belagen. Beide medewerkers kregen klappen."
Vreemd, Wilders was er niet bij, maar beweert toch dat het heus Marokkanen waren. Ook was er geen doktersbehandeling nodig, aldus de Haagse politie. Natuurlijk zijn de Marokkaanse spookmolesteerders nooit gevonden, en hebben de 'slachtoffers' te kennen gegeven dat ze met rust gelaten willen worden. Die eerder het PvdA-kantoor in Amsterdam volgeplakt hadden met Wilders-posters, waar Wilders apetrots op was. Het was misschien een beetje vermoeiend voor de 'slachtoffers', al die politieverhoren, en het staren naar beveiligingsopnames waarop niets gebeurt.

No comments:

Post a Comment