14 November 2006

EenNL campagne

Hans Smolders, voormalige rondrijslaaf en bewener van de Heilige Pim, mag op nr. 19 van de lijst EénNL ook meedoen met de necrofiele activiteiten rond het lijk van de Goddelijke Kale. Zijn idee van campagne voeren om de partij naar grote hoogte brengen is door een plaatje van een blote mevrouw met het hoofd van Femke Halsema erop rond te emailen. Ten eerste is dat niet bijster origineel, want het is eerder gedaan. Ten tweede is het niet de manier om serieus campagne te voeren, want die gaat om inhoud. Toch? Zeker, om inhoud zit EénNL niet verlegen. Want een lijk in ontbinding neemt meer volume in aangezien het wormen, maden, pissebedden, ratten en kakkerlakken aantrekt en een onderdak biedt.



Download hier de ongecensureerde versie en email deze naar zoveel mogelijk stemvee.

3 comments:

  1. Smolders heeft zelfs in Noordwijk posters met zijn kop op verkiezingsborden weten te hangen. Hoe slaagt die vent daar toch in? En dan te bedenken dat hij twee jaar geleden nog de politiek uit wilde stappen, na aan zijn eigen deur bedreigd te zijn, pistool tegen zijn hoofd. Zei hij. In 2002 had hij een paar LPF vrouwen sexueel geintimideerd en later bedreigd. Kortom, het fortuynisme is bij hem wel in goede handen.

    ReplyDelete
  2. Oh, was hij dat ook! Wist ik niet eens. Dat was toch met die twee 'missen'?

    ReplyDelete
  3. Pastors vindt het ’niet zo netjes’ van Smolders, maar is niet van plan hem tot de orde te roepen, laat staan van de kieslijst af te halen. De verontwaardiging bij GroenLinks noemt hij schijnheilig en selectief. „GroenLinks heeft boter op het hoofd. Toen over Pim Fortuyn borden met ’Stop de Hollandse Haider’ werden meegevoerd, was dat veel erger dan dit. Toen heb ik GroenLinks niet gehoord.”

    *Zucht*

    ReplyDelete