5 May 2006

Invasie op handen

Grootse moslim- en Poleninvasie op handen

TERNEUZEN - Nadat vorige maand de door GroenLinks en de SP gewraakte vreemdelingensonar door minister Kamp feestelijk werd geopend, begint de 33 miljoen euro kostende installatie haar vruchten af te werpen: ter hoogte van Zierikzee is afgelopen woensdag een moslimvrouw in boerka door de marine van een vlot gehaald en alle tekenen wijzen erop dat hiermee een belangrijke aanslag op de Nederlandse bijstandsuitkeringen is voorkomen. Volgens Officier van Justitie Bangebroek is de vrouw gedetineerd in de extra beveiligde afdeling van het Oranjehotel te Scheveningen alwaar zij verder ondervraagd en meermalen professioneel gevisiteerd gaat worden in verband met bolletjesgevaar.

Eerder deze week werd een Pool ontdekt achter het stuur van een vrachtwagen van de Nederlandse komkommerteler Upjoors uit Zwijndrecht. Bangebroek: “Dit bewijst eens te meer dat het de investering waard is geweest, en dat zowel de linkse kerk als de linkse pers het gevaar zoals gewoonlijk ernstig heeft heeft onderschat.” Op de vraag of de invasie nu een feit is wilde Bangebroek geen uitspraken doen, maar volgens hem is het signaal naar de Nederlandse samenleving dat het gevaar imminent is, een grote stap in de goede richting. “Inmiddels werken 600.000 Nederlanders samen in de strijd tegen boerka’s en het Poolse Gevaar, en dat bewijst eens temeer dat Nederlanders eensgezind voor Vrijheid en Democratie staan.”

Bron: planet.nl

14 comments:

 1. Leuk verhaaltje, zij het wat somber.

  Ik vraag me wel af of je er nog gezeik mee had gekregen als je er 6 miljoen van had gemaakt i.p.v. 600.000, maar goed, daar zullen we wel nooit achter komen.

  ReplyDelete
 2. Sonja, je snapt het weer niet, meid: dit zijn maar de verkenners en later komt het rest. En jij maar juichen dat ze die gepakt hebben!

  ReplyDelete
 3. Denk je echt? En hoe zit het dan met die processierupsen?

  ReplyDelete
 4. Het is maar welke kant je kijkt..

  ReplyDelete
 5. Sonja, de reactie van Tjibbe waarop jij reageerde (op jan marijnissens weblog) is die nu geheel weg?(Die van tjibbe, niet de jouwe)

  ReplyDelete
 6. Nee, ik reageerde op iemand die het over dat terorismerapport van Tjibbe Joustra had, dus niet op een post.

  ReplyDelete
 7. FYI;

  De volgende post op Marijnissen zijn website wordt door de webmaster gecensureerd. De post is een lang achterhaalde hoax maar mijn reakties daarover worden niet geplaatst en zijn alleen zichtbaar op mijn computer.

  Vandaar stuur ik een ieder die een link plaatst de page met mijn reakties die voor anderen niet zichtbaar zijn. Marijnissen verbouwt de waarheid en kun je dus ook niet geheel vertrouwen.

  maandag 12 juni 2006
  US-veteraan over oorlogsmisdaden Irak
  Geplaatst onder: Media, Buitenland om 13.10 uur  Via de mail werd ik attent gemaakt op deze video. (21 minuten, klik hier voor groot beeld). De geinterviewde heeft zestien maanden in Irak gediend en is nu lid van Irak-veteranen tegen de oorlog.

  “When we were doing the night raids in the houses, we would pull people out and have them all on their knees and zip-tied. We would ask the man of the house questions. If he didn’t answer the way we liked, we would shoot his youngest kid in the head. We would keep going, this was our interrogation. He could be innocent. He could be just an average Joe trying to support his family. If he didn’t give us a satisfactory answer, we’d start killing off his family until he told us something. If he didn’t know anything, I guess he was SOL (Sorta Outa Luck).” (6:03)

  15 reacties »
  SOL!!?? Geen woorden voor. Net als firewater burn van de bloodhound gang op de koptelefoon. drie maal raden waarom dit soort uitwassen de voorpagina’s van de kranten niet halen. De amerikaanse regering heeft zichzelf boven elke wet en elke vorm van beschaving geplaatst. Het wordt tijd ons hiervan volledig af te keren. Het is jammer dat ik voorlopig nog niet zonder microsoft kan, maar zal proberen geen amerikaanse producten meer te kopen.

  Reactie van kaatje — maandag 12 juni 2006 @ 13.15

  Ja maar, ja maar, die arabieren en moslims doen het óók! Zonder die Irak-oorlog zou het allemaal véééél erger zijn! Op naar Iran!Vrijheid, democratie en westerse waarden verspreiden. Waarden zoals verarmd uranium bijvoorbeeld.

  Reactie van Johnito — maandag 12 juni 2006 @ 13.17

  Overigens is dit de site van die veteranen.

  http://www.veteransforpeace.org/

  Reactie van Johnito — maandag 12 juni 2006 @ 13.23

  kaatje, blame the goverment, not the people

  Reactie van edwin — maandag 12 juni 2006 @ 13.36

  Deze video is al oud nieuws en erger nog, erkent als een hoax. Mr Marijnissen zou er goed aan doen om niet alles zomaar voor zoete pap aan te nemen en de sources te checken.
  Hier zijn een paar van de vele links die deze hoax in het daglicht zetten.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Macbeth

  http://www.pressofatlanticcity.com/opinion/commentary/story/6387436p-6241289c.html

  http://www.nationalledger.com/artman/publish/article_27265962.shtml

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 13.43

  Met dit Bush-regiem kan de VS geen beschaafd land (meer) worden genoemd.

  In GUANTANAMO BAY hebben dit weekend drie zelfmoorden plaatsgevonden. Het is een Godswonder dat na tientallen pogingen deze nu pas zijn gelukt…..
  Wat is de reactie van de commandant, son-of-a-bitch (excusez le mot) Harry Harris:
  “Dit is een oorlogsmisdaad tegen de Amerikanen. Dit is asymmetrische oorlogvoering. Ze hebben geen respect voor het leven, niet voor dat van ons, of voor dat van henzelf.”
  En dit soort idioten krijgt dus verantwoordelijkheid over zo’n kamp, dat toch al in strijd is met alle denkbare mensenrechtenverdragen.

  En wat heeft heeft Tweede Kamerlid Bert Koenders (PvdA) te vertellen? “We moeten zo langzamerhand forser reageren; het gaat nu ook Nederlandse belangen raken. Denk aan Uruzgan.”
  O, nu pas “zo langzamerhand forser reageren”? Dus die vier jaren schending van mensenrechten in Gunatánamo Bay deden er niet zo toe, zo lang “onze belangen” niet direct werden geschaad? Wat een walgelijke opportunist!

  Minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot dan? “Mijn standpunt is bekend, en ik heb dat veelvuldig bij de Amerikanen aangekaart.”
  O, dus nu niets meer zeggen? Bang voor de ijskast van Condoleezza Rice?

  Tenslotte Tweede Kamerlid bla-bla-blaag Van Baalen (VVD):
  “Guntánamo Bay moet worden gesloten. Het is een overspannen ractie van die commandant.”
  Bravo, Van Baalen. Eerlijk is eerlijk: je krijgt de prijs vor de meest zinnige reactie!

  Reactie van Olav Meijer — maandag 12 juni 2006 @ 13.45

  er zijn ook partijen die helemaal niet reageren!

  Reactie van ipuntje — maandag 12 juni 2006 @ 13.48

  Nogmaals mensen, je wordt hier voor de gek gehouden, deze video is nep, een hoax. De webmaster en Jan Marijnissen zouden er wel aan doen zich in ieder geval op een verantwoordelijke manier te gedragen en de sources te checken. Ik geloof niet dat Mr Marijnissen bij dit soort onzinnige posts gebaat is. Je kunt niet alles geloven wat je ziet en leest.

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 13.52

  Edwin, ik zeg ook “regering”, ik heb het niet over de bevolking; natuurlijk wel over diegenen die het beleid van Bush steunen, maar daar zijn er helaas ook veel te veel van in ons eigen land.

  Reactie van kaatje — maandag 12 juni 2006 @ 13.58

  ik hoop dat deze video ook in de tweede kamer wordt vertoont, dat het tribunaal in den haag dit gaat onderzoeken en degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn de rest van hun leven in een haagse cel mogen doorbrengen

  Reactie van edwin — maandag 12 juni 2006 @ 13.59

  By the way;
  SOL staat voor “Shit outa Luck”…………

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 14.03

  Nee, Edwin, niet tonen want deze video is een hoax.

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 14.04

  Deze video wordt echt niet vertoond in Den Haag. Slecht nieuws is geen nieuws. Bestaat niet. Bot (”een van de felste”) doet braaf wat hem wordt opgedragen door de VS.

  “Iedere dode Nederlandse soldaat is er een te veel. Het is moord op eigen militairen door de Haagse bende van vier, Balkenende, Zalm, Bot en Kamp. Een geëmotioneerde minister van Defensie, die dus eigenlijk in een kliniek thuis hoort, zei, dat hij de Irakezen niet in de steek wilde laten. Dit ten koste van dode Nederlandse militairen? Toen hij nog handelsreiziger in ellegaren was had hij nog nooit van Iraq gehoord. Nu is zijn liefde voor Irakezen zo groot, dat zonen van andere mensen er maar voor moeten sneuvelen. Terwijl iedereen weet hoe het drama zo wie zo afloopt. Het Westen wordt uit Iraq geflikkerd.

  Kon je de idioten maar door de militaire politie achter slot en grendel laten zetten, in de hoop dat er rustige en wijze besluiten worden genomen.”
  Willen Oltmans 2004

  Reactie van Sonja — maandag 12 juni 2006 @ 14.22

  kaatje, ik kan me niet voorstellen dat mensen die het beleid van bush steunen ook dit steunen

  excessen had ik wel verwacht, dit niet

  ik snap er alleen niets van dat dit op deze manier naar buiten komt, de andere kant heeft er toch alle belang bij dit aan de wereld te tonen en terecht

  Reactie van edwin — maandag 12 juni 2006 @ 14.24

  @ Edwin………..
  “ik snap er alleen niets van dat dit op deze manier naar buiten komt, de andere kant heeft er toch alle belang bij dit aan de wereld te tonen en terecht “………

  Waar zit je verstand Edwin, niemand toont het omdat het algemeen erkent is dat deze video nep is. Zie de links op # 5

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 14.26

  Edwin, dit wordt niet naar buiten gebracht, omdat het not done is. Dit soort gasten hebben de media in hun macht. Hooguit bij Zembla of tegenlicht kom je nog wel eens dit soort items tegen, maar goed, dit kabinet wilde deze programma’s dan ook afschaffen.

  Reactie van kaatje — maandag 12 juni 2006 @ 14.30

  De Amerikaanse toppiktekst in een snelle maar houterige alta-vista-vertaling:

  `Toen wij de nachtinvallen in de huizen deden, moesten wij mensen uit huis trekken en moesten hen allen op hun knieën gelegen en zip-gebonden hebben. Wij zouden de man van de huiskwesties vragen.
  Als hij niet op een voor ons goede manier beantwoordde zouden we hebben gehouden van, wij zijn jongste kind in het hoofd schieten.
  Hij zou onschuldig kunnen zijn. Hij zou kunnen enkel gemiddelde Joe zijn die zijn familie probeert te steunen. Als hij ons geen bevredigend antwoord gaf, begon het doden van zijn familie tot hij ons iets vertelde. Als hij om het even wat niet kende, veronderstel ik hij SOL (het Geluk van Sorta Outa).”was (6:03)’

  Ik schaam me als Nederlander dat troepen uit míjn land, in Afghanistan het weerzinwekkende miltaire neoconapparaat van Amerika moet bijstaan in deze schunnige schanddaden.

  Reactie van Emiel — maandag 12 juni 2006 @ 14.35

  Deze excessen zijn nog niks in vergelijking met wat de Amerikanen in Afghanistan hebben uitgevreten.
  Video: “Afghan Massacre : The Convoy of Death”
  http://www.informationclearinghouse.info/article3267.htm
  Drieduizend zich overgevende Taliban afgeslacht door de Special Forces. (NB ze gaven zich over, leverden hun wapens in, op Amerikaanse belofte van vrijheid)

  It tells the story of thousands of prisoners who surrendered to the US military’s Afghan allies after the siege of Kunduz. According to eyewitnesses, some three thousand of the prisoners were forced into sealed containers and loaded onto trucks for transport to Sheberghan prison. Eyewitnesses say when the prisoners began shouting for air, U.S.-allied Afghan soldiers fired directly into the truck, killing many of them. The rest suffered through an appalling road trip lasting up to four days, so thirsty they clawed at the skin of their fellow prisoners as they licked perspiration and even drank blood from open wounds.

  Witnesses say that when the trucks arrived and soldiers opened the containers, most of the people inside were dead. They also say US Special Forces re-directed the containers carrying the living and dead into the desert and stood by as survivors were shot and buried. Now, up to three thousand bodies lie buried in a mass grave.

  Dat hadden ze eens moeten laten zien in Den Haag, en erbij vertellen dat de Taliban mensen zijn die net als wij in het bezit zijn van een geheugen.

  Reactie van Sonja — maandag 12 juni 2006 @ 14.37

  kaatje ik ben mijn naïviteit al lang geleden verloren, onder ander doordat ik wekenlang ben achtervolgd door de bvd na een bezoekje aan woensdrecht, maar de wereld is groter dan tegenlicht en zembla

  Reactie van edwin — maandag 12 juni 2006 @ 14.40

  Hey Jan,

  Je moet ontzettend voorzichtig zijn met het plaatsen van dit soort teksten. Je wilt niet weten hoeveel nep-berichten van deze soort er hier in de VS de rondte doen.

  Als dit van een betrouwbare bron komt (en dat is helemaal niet onwaarschijnlijk) dan is het een schande.

  Maar als dit van een van de vele fake-sites komt, dan help je toch echt de verkeerde kant.

  Als betrouwbaar politicus moet je je dus erg goed vergewissen van de betrouwbaarheid van dit soort berichten.

  Reactie van Nepkarel — maandag 12 juni 2006 @ 14.43

  RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack een URI

  Geef een reactie
  Naam (noodzakelijk)

  E-mail (wordt niet gepubliceerd) (noodzakelijk)

  Website

  16 queries. 0.255 seconds. Aangedreven door WordPress
  Met 1316 deelnemers!
  Studio Jan
  Op bezoek in de Bijlmer


  Stelling
  “De vergrijzing is een zegenrijke prestatie omdat we erin slagen langer en gezonder te leven. De kosten voor oud en jong moeten naar draagkracht door oud en jong worden opgebracht.”

  Cartoon

  PvdA wil meer mensen inburgeren


  Recent op Jan Marijnissen.nl
  Op bezoek in de Bijlmer :: succes en problemen van een laboratorium, 9 juni
  Interview RVU Dias :: Wat verrast je?, 9 juni
  Er gaat niets boven Groningen :: Peter Verschuren, SP-wethouder te Groningen, 23 mei
  Stop de herkeuringen (2) :: Gesprekken met WAO-ers, 17 mei
  Stop de herkeuring :: Toespraak op demonstratie, 17 mei
  Het Elfde Uur :: Te gast bij Andries Knevel, 9 mei
  Blognomics :: Vodcast, 1 mei
  7 maart, en toen? :: In gesprek met Hilde van der Molen, beoogd wethouder Haarlem, 25 april
  Podcastoverzicht Studio Jan Marijnissen  juni 2006 Z M D W D V Z
  « May
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30  Categorieën Algemeen Het land in Haagse zaken Column Media Buitenland En verder… De SPartij ‘Tomaat’ Europa Studio Jan Zorg Beste Jan, … Verkiezingen Cultuur Nederland Wereld Sociaal Onderwijs Milieu Samenleving Economie Actie! SP-TV Sport Geschiedenis WK2006
  Archieven:
  juni 2006 mei 2006 april 2006 maart 2006 februari 2006 januari 2006 december 2005 november 2005 oktober 2005 september 2005 augustus 2005 juli 2005 juni 2005 mei 2005 april 2005 maart 2005 februari 2005 januari 2005 december 2004 november 2004 oktober 2004 september 2004 augustus 2004 juli 2004 juni 2004 mei 2004 april 2004 maart 2004 februari 2004 januari 2004

  RSS 2.0
  Reacties RSS 2.0
  Disclaimer

  ReplyDelete
 8. Sonja, in reakite op Marijnissen zijn site waar mijn reakties vaak eruit gegooid worden (ik bedreig noch scheldt niet al ben ik sosm sarkastisch) "waar zijn die wakkere lezers dan"; een deel van mijn reakties zijn van Marijnissen zijn website weggehaald, alwel gecensureerd. Ze luisteren beter naar jouw omdat jij een trouwe Janganger bent op zijn site. Ik ben het niet met jouw meningen eens meestentijds maar ik waardeer dat je naarboven brengt dat deze video een hoax is. Mijn links naar de hoax zijn niet geplaatst al zal ik het nogmaals proberen.

  ReplyDelete
 9. anonymous was ik trouwens niet; josie

  ReplyDelete
 10. Hier is mijn reaktie # 31 (nog) (niet geplaatst) op Marijnissen zijn site, mijn oorspronkelijke # 5 is (nog) niet geplaatst. Hier zijn de links die de hoax blootstellen.......
  Hier zijn de links die ik aanvankelijk in #5 plaatste maar die weggehaald was door de webmaster. Webmaster laat het aub staan deze keer want anders geef ik de boel weer door…….

  5. Deze video is al oud nieuws en erger nog, erkent als een hoax. Mr Marijnissen zou er goed aan doen om niet alles zomaar voor zoete pap aan te nemen en de sources te checken.
  Hier zijn een paar van de vele links die deze hoax in het daglicht zetten.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jesse_Macbeth
  http://www.pressofatlanticcity.com/opinion/commentary/story/6387436p-6241289c.html
  http://www.nationalledger.com/artman/publish/article_27265962.shtml

  Reactie van josie — maandag 12 juni 2006 @ 16.23

  ReplyDelete
 11. Dat Marijnissen censureert is wel bekend, kijk even op deze website waar deze kwestie wordt besproken (waar je mij ook zult vinden):
  http://www.shiftzone.com/leesofreact.php?subaction=showfull&id=1150105327&archive=&start_from=&ucat=1&
  Trouwe ganger? Mwah, bij tijd en wijlen - als ik teveel gecensureerd wordt rot ik weer een tijdje op.

  Mijn opmerking "War zijn die wakkere lezers dan?" was natuurlijk een reactie op het bericht van josie ;)

  ReplyDelete
 12. Bij de webmaster zou ik niet gaan dreigen, want dan kun je het natuurlijk wel meteen schudden!

  ReplyDelete
 13. Ik kreeg trouwens twee heel beleefde emailtjes van de webmaster waarin hij een excuus maakte voor het aanvankelijk censureren. Een stommiteit zei hij.......mmmmmm

  zie hier;
  Dag Josie,

  Dank voor de tips. Zoals je ziet is het aangepast. We hadden je posting
  even in de wachtrij staan om de linken die je opgaf na te gaan zodat er
  niet meteen een run op zou gaan, maar we het zelf konden rectificeren als
  het gegrond was. Helaas door een stommiteit werd je eerste reactie
  achteraf verwijderd.

  Nogmaals, dank voor de links en de oplettendheid.

  Vriendelijke groet,

  namens Jan Marijnissen

  Bas Stoffelsen
  Persoonlijk medewerker

  On Mon, June 12, 2006 15:10, josie houtsma wrote:
  > De posting op uw weblog van de video van de Amerikaanse soldaat is een
  > hoax; onverantwoordelijk om die te plaatsen. Uw webmaster negeert alle
  > aanwijzingen dat deze video vals is en plaatst mijn reakties daarover
  > systematisch niet (ik kan dat zien omdat ik twee computers en dus twee IP
  > adressen heb; op de tweede computer verscijnen mijin reakties niet- ik
  > kan ze alleen zien op de computer vanwaar ik ze heb geplaatst).
  >
  > Uw gedrag en die van de webmaster zijn onverantwoordelijk.
  >
  >
  > Ik ben van plan om een ieder die via een link op uw site reageert de
  > uitgewiste reakties te sturen (via copies en paste) zodat uw censor
  > gedrag onderkent kan worden. Vele mensen reageren met een website link en
  > dus daar kan ik vaak hun email vinden.
  >
  > Het zou echter eerlijker zijn als u de moed had om de hoax te onderkennen
  > en deze post terug te draaien.
  >
  > Josie
  >

  ReplyDelete
 14. Wil ik me geenzins in de discussie inmengen, maar Josie, ooit stilgestaan dat de reacties voordat ze de website van Marijnissen bereiken door een "mirrorsite", eigenlijk beter tussensite te noemen, eventueel opgenvangen kunnen worden? Waar blijven ze dan hangen?
  Het is gewoon maar een hedendagse technische mogelijkheid.

  ReplyDelete