2 September 2005

twee vandaag

Men verwacht tegenwoordig dat de Nederlandse staatsburger zich fatsoenlijk, beschaafd en verlicht gedraagt. Daar worden wetten op aangescherpt. Normen en waarden! Maar op het internet heerst een middeleeuwse anarchie. Om het smeuïg te houden citeer ik posts van de ergste website na Stormfront, het forum van tweevandaag.nl van de knusse familiezenders TROS en AVRO:

En je moet je smoel houden over Israël, pooier van de profeet!! Laat jij je eerst maar eens stevig in je reet ****** door Fundamentalistische baardapen en ga dan de koran lezen onder het bed van je menstruerende moeder.

Ik zelf zou ook geen sex willen met een vrouw onder een tent, wat zal het stinken daaronder zeg. Over al dat haar nog maar niet te spreken.

Gek hè dat er zo véél mensen gaan emigreren! Zo krijgt Mohammed als het zo doorgaat Nederland nog eerder in handen!, Ja binnen kort alle vrouwen stokslagen!, Alle dieven de hand er af!, Alle pedofielen de vrijheid de kinderen van de ongelovigen te verkrachten want het is niet meer dan brandhout voor de hel, dus er gaat toch niks aan verloren!, Alle ongelovigen moeten Islamiet worden of anders het hoofd er af!

Het aantal gehandicapten en gestoorden door interfamiliair huwelijken (platweg inteelt) is overmatig; 65 % van de gehandicapten in Amsterdam is niet-westerse allochtoon!

Maar dream on, tot je de keuze krijgt : knielen of dood, misschien vind jij het wel aanlokkelijk om de slavin te zijn van een moslimbarbaar?

Daarom zie ik meisjes van 6 al met kopvodden lopen !!! lekker Geëmancipeerd noem ik dat. Ik snap uberhaupt niet waarom zulke jonge kinderen met kopvodden moeten lopen. Is toch om overhitsige moslimmannen te behoeden voor fouten ! nou dan vind ik het heel fout dat men zulke jonge kinderen al als pinguin laat lopen schijnbaar zijn ze dus ook pedo....zie je weer 1 van de vele walgelijke praktijken uit dat Fascistoïde levensovertuiging de islam

Zeg Irakees, aanhanger van De Vorst Der Duisternis. Als jij er zo tegen bent, waarom ben je dan hier in Nederland. Had jij niet beter in Irak kunnen blijven en tegen de V.S strijden uit naam van je klote maangod.

Een immigrant werk gemiddeld 10-15 jaar van zijn werkbare leven.
En dat moet snel duidelijk worden voordat het volk weer zo wordt gehersenspoeld dat ze massaal weer als stem-, belasting- en slachtvee naar de brandstapels van de linkse multicul worden gevoerd. Gaarne zou ik al die landverraders veroordeeld zien voor wanbeleid en derhalve landverraad.

De wetenschappen die in de eerste eeuwen van de islam wel een grote vlucht hebben genomen (namelijk omdat er toen niet zoveel islamieten waren).

Ik ben een expert geworden op het gebied van de (doorgeschoten) multicul en alle daarmee samenhangende ellende die ons als oorspronkelijke bewoners door de strot zijn geduwd, vandaar dat ik de cijfers en feiten ken, jarenlang naar gezocht en vaak gevonden. Dit ondanks alle mistificering van de slinksen en landverraderlijke elementen.

Mensen die hier zijn gekomen voor de heilstaat der slinxen, de maatschappij die volledig de zieken/zwakken/misselijken in al hun wensen voorziet, helaas aanpakken of opzouten.

waarom de premie ziekenfonds zo stijgt, (niet door vergrijzing!) maar door die krakemige migranten !

Dit land en volk met zijn prachtige economie, wereldbekende tolerantie naar vreemdelingen, rijk aan cultuur en weing crimineel, is door de slinksen en landverraders overgeleverd aan wie en wat dan ook om te zorgen dat het hier chaos werd omdat dat de enige reden is waarop zij hun politieke aanhang kunnen verwerven.
Ik weet zoveel en word er zo triest van hoe dit land verkwanseld is door de Partij van de Allochtonen en hun nog slinksere volksverlakkers en landverraders.
Ga voor feiten, cijfers etc. ook eens naar www.graverdammer.vrijspraak.org, ook daar lever ik nog wel eens bijdragen. Waarschijnlijk herken je mijn stijl wel.

NU gaan we actie ondernemen. Wij komen <...> met andere "wapens" wij gaan verder en niet alleen met woorden.

Ruim de helft van mijn inkomen wordt mij gewoon afgenomen en ik heb nooit om al die ingestroomde hordes gevraagd.

Zie je mij al preken in zo`n haathut (kotskee) Moet ik ook een baard laten staan en op vrijdagmiddag hadbangen in de haathut.

Ook ik verlaat dit land zo gauw mogelijk, de enige manier om niet tandenknarsend jouw zwaarverdiende geld kwijt te raken aan profiteurs, criminelen en terroristen.

Dat soort mensen trappen we meteen het land uit en de zee in, want we willen geen andere landen opzadelen met dat soort misbaksels.

Aangezien het aantal allochtonen dat niet werkt en dus een finale aanslag levert op ons bruto nationaal product, resp. de overheidsuitgaven, kunnen we met deze lamlendigen, die weigeren bijdragen te leveren en alles wat ze kwijt kunnen exporteren naar de thuislanden (milarden per jaar) ook geen geld genereren om onze oudjes te wassen.

Is het je opgevallen dat al die moslimmannen een jurk dragen naar de moskee? En die vrouwen hebben allemaal een snor. Ik ken potten die er vrouwlijker uitzien dan die hoofddoekjes.

Nog iets: hoofddoeken zijn geen hoofdbedekkingen sec maar een onderdrukkingsmiddel jegens degene die draagt en een intimidatiemiddel jegens degene die de hoofddoek (dwz de onderwerping als slaaf) (nog) niet draagt.

We moeten ook niet vergeten, dat de meeste moslima`s de kopvod massaal zijn gaan dragen na 9- 11. Nu kan je de kopvod zien als een flag die is geplaatst door moslimfundamentalisten op veroverd grondgebied, wat ze nooit meer prijs zullen geven.

Sonja je bent een Moslimhoer

Omgangsregels bestaan er niet op het TweeVandaagforum. De link gaat naar een niet bestaande pagina. Een webredactie bestaat ook niet, want email wordt genegeerd. De omroepen Tros en de Avro bestaan ook niet als het om een racismeklacht gaat.
Blijkbaar kunnen haatzaaiende randdebielen, zionisten, christenfundamentalisten en militant extreem rechts wel een potje breken bij de Tros - de grootste familie van Nederland - en de Avro - waar je elkaar 'tegenkomt'. Niet voor minderjarigen.

3 comments:

 1. Een webredactie bestaat ook niet, want email wordt genegeerd.

  Wie heeft jou dan sinds 18 september j.l. de toegang ontzegd ?

  ReplyDelete
 2. Een webredactie bestaat ook niet ?

  Waarom mag Eva dan niet meer meedoen ?

  ReplyDelete
 3. Eva is geband op TweeVandaag, een IP ban. Geen idee waarom. Waarschijnlijk omdat ze ergens tegen was waar Tweevandaag voor is.

  Je mag hier best je TweeVandaag nick neerzetten hoor 'anoniempje'!

  ReplyDelete