30 September 2005

twee vandaag (twee)

En wat schetste Eva's verbazing: "U bent gebanned op dit forum. Neem contact op met de webmaster of Forum beheerder voor meer informatie." Natuurlijk omdat de TROS en AVRO geen problemen heeft met haatzaaiers en cryptofascisten, en Eva wel. Maar ik zal u nog even op de hoogte houden van de laatste stand van zaken:

- Guantamano Bay met zijn weldoorvoede gevangenen

- Wie in de Bijbel geloof, zal nooit onschuldige mensen willen afmaken in de naam van Jesus , wie in Qoran en Hadth geloven, dus wel degelijk.

- Om nog niet eens te spreken opver het meest essentiele verschil tussen tussen bijbel en koran, nl de personen Jezus Christus, Gods Zoon en mohammed, de heilige crimineel.

- Jaloers om met een besneden meisje naar bed te gaan? Nee dankje geen dooie haringen in bed svp. :lol: :lol: :lol: :wink:
- Begrijp je waarom ze liever een geit nemen ?
- Geit dat is specifiese islamisitsche geheim.Als wij daar ook mee gaan beginnen, krijgen wij de grootse bonje met ze, Moslim mannen zijn erg jaloers,en bewaken hun vrouwen als de duivel. :lol: :lol: :lol: :wink:Tot haar dood als het niet anders gaat :lol: :lol: :lol: :shock: :mad:

- Wij ruimen vroeger de NSB ers en zullen dat ook in de toekomst weer doen.Juist dan; want julie sturen de volgende generaties Nederlander,in de slavernij van de moslims.

(over genetische biologische wapens)
- Als God het wil, ben ik blij als ze dat uitvinden.
- Ik heb liever dat ze een wapen uitvinden, die alle mensen doodt , die in Qoran en Hadith geloven Dan zijn we alle extremisten kwijt. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: dus ook die vernietigd die voor doen als of ze vreedzaam zijn.
-Dus het kan niet uitzoeken wie een goeie Arabier is en wie een slechte.Dus zo te zien denk xxx als een garnaal, namelijk helemaal niet die hebben poep in hun kop.Ooooof als een moslim??????????????

- Ik had gezegd dat als wij aangevallen worden, wij Christenen weer terug moeten naar het OT, als het ware Nep Joden worden. Daar staat alle zoorten van oorlogen, van Joshua en Guideon,die zo iets als etnische, zuivering zelfs genosside (Goddelijke ban straal) hebben uitgevoerd;tot oorlogen zo als tegen de Fillisters zo als dat door David en Simson, worden gevoerd.Of groote slachten zo als tegen de Eygiptenaren,door koning Salomon. dus voorbeelden genoeg.In het NT staat niets dergelijks.Maar jesus heeft ons het OT mee gegeven.Dus wij moeten er gebruik van maken, als het nodig is.

- Een moslim kan nooit geintegreerd zijn in de Nederlandse samenle4ving, simpelweg omdat onze normen en waarden volkomen haaks op elkaar staan. Tenzij je een soort van multikultislamitisch Nederlands gedrocht beoogt, dan wordt het misschien ooit nog wel s wat bbrrrrrrrr :evil: STOP multiKUL.. stop islam

- Ben ik een 'nieuwe Jood' die in een concentratiekamp moet worden opgesloten? Als je een Moslim bent, dan ja.

- Duitsers en socialisten, de goeden uitgezonderd, hebben door de jaren heen natuurlijk nooit blijk gegeven van veel loyaliteit aan - en vertrouwen in het eigen -westerse- gedachte- en cultuurgoed, dus dat zij 11-9 in twijfel trekken verbaast me niet echt. Door dit soort klootzakken heeft zich, onder mom van multiKULtuur, ook het islamitische gedrocht kunnen wortelen in het westen.

- De werkelijke islam is pure racisme, discriminatie en fascisme, lees anders de persoonlijke dictaten van heilige leugenaar en crimineel mohammed maar eens in zijn hadith.

- Wat heeft Lynndie Engeland eigenlijk gedaan? Ze heeft een paar moslimmannen naakt op elkaar gestapeld, en zo laten fotograferen,is dat folteren?De mannen zijn in de tussentijd allemaal vrijgelaten. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Mischien hebben een paar jaloerse echtgenote, hier over geprotesteerd, Oeps dat kan niet moslims heben meestal merere vrouwen. Man zo veel kabaal om niets.
- ik heb alleen gezegd dat vele mannen voor zo'n behandeling veel geld betalen.Als een hondje door een jonge vrouw met een halsband naakt gevoerd te worden, en als ultimo gestapeld en gefotograffeerd.Waar ligt daar de tortuur?Ze heeft niet eens een zweep bij zich.

TROS, de grootste familie van Nederland.
Bij de AVRO kom je elkaar tegen.

2 comments:

  1. eigen schuld Eva!
    Moet je het maar niet op je eigen weblogje zetten!

    ReplyDelete
  2. Hmm, je eigen bagger moet dus gecensureerd worden? Vreemd, ik begreep dat je er zo trots op was.

    ReplyDelete