2 September 2005

katrina schuld van homo's

De anti-abortusbeweging Columbia Christians for Life verklaart dat de orkaan Katrina is veroorzaakt door homoseksuelen. Deze hebben de Toorn God's over zich laten neerdalen, aldus hun persbericht op www.repentamerica.com Echter vergeet deze groep gelegitimeerde randdebielen de ronddrijvende lijken van decent church going folk te vermelden. Maar dat zal wel de collateral damage van God zijn.

De directeur van Repent America wint er geen doekjes om:
"Hoewel het aantal slachtoffers te betreuren valt, heeft God een duivelse stad vernietigd ... New Orleans zette haar deuren open voor de openlijke verering van de zonde. Dat mag nooit meer gebeuren."

Ook tonen deze kakkerlakken aan aan de hand van satellietopnamen van de orkaan, dat God hem exact over 10 abortusklinieken heeft laten razen, en de orkaan de vorm van een foetus had.

9/11 o.a. de schuld van femisten
U denkt misschien dat dit soort ideeën schaars zijn in America, maar het tegendeel is waar. Bijna-president Pat Robertson (de christen-mullah laatst opriep tot het vermoorden van de venezolaanse president Chavéz) beweerde ooit dat hij met bidden de baan van een orkaan kon veranderen. Ook stelde hij, samen met dominee Jerry Falwell, dat 9/11 de schuld was van "heidenen, pro-abortusactivisten, feministen, homo's, lesbiennes, de ACLU en People for the American Way" (de laatste twee zijn burgerrechtenorganisaties).
In het algemeen stelt Robertson dat de acceptatie van homofilie orkanen, aardbevingen, tornado's, terrorististische aanslagen en "waarschijnlijk een meteoorinslag" zal veroorzaken.

Tinky Winky homofiel
Dominee Jerry Falwell heeft in 1999 nog actie gevoerd tegen het uitzenden van de Teletubbies op de Amerikaanse televisie, omdat naar zijn zeggen Tinky Winky een homofiel zou zijn. Toegegeven, Tinky Winky draagt altijd een rood leren handtasje.

Katrina is veroorzaakt door Cindy Sheehan
Boze christenen spreken zich uit tegen die vervelende moeder van die vervelende gestorven soldaat in het vervelende Irak.
"De Here heeft gesproken. Cindy Sheehan's satanische werken brengen ons allen in gevaar. Straks de sprinkhanenplaag? Redt Amerika... doodt Sheehan voordat de rivieren rood kleuren van bloed en de kikkers uit de hemel vallen."

De conservatieve Amerikanen kunnen het zo gek niet verzinnen om hun held George Bush te beschermen tegen de golf van protesten in Amerika die hoopvolle proporties begint aan te nemen. Daar gaan de National Rifle Association en de KKK spijt van krijgen.

1 comment:

 1. Er bestaat een voorspelling van de Hopi indianen, die een veel aannemelijker oorzaak noemt voor dit natuurgeweld:

  [quote]
  The final stage, called The Great Day of Purification, has been described as a Mystery Egg in which the forces of the Swastika and the Sun plus a third force symbolized by the color red culminate either in total rebirth or total annihilation; we don't know which. But the choice is yours; war and natural catastrophe may be involved. The degree of violence will be determined by the degree of inequity caused among the peoples of the world and in the balance of nature.
  [/quote]

  Zie post nr. 11
  http://groups.msn.com/alloglalalakota/general.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=2393&LastModified=4675538768547575430

  ReplyDelete